och tak to platíte veľa...a z ktorej banky ste žiadali pôžičku??? ja keď som bola na materskej tiež na VÚB banka nechcela schváliť a pritom manžel mal veľmi dobrý príjem...už sme mali aj certifikát, že nám ju schválili a zrazu pozastavili dôvod...bola som na materskej...
OTP, Tatra Banka, Poštová banka, Sporiteľna, VUB. Ja som robila na minimalný plat. Priateľ bol SZČO. Tiež mal na papiere napísaný minimum. Kvôli ktomu sme nedostali. Teraz sme už viac ako 35 rokov. Preto nedostaneme.
v akej banke máš účet? a okú pôžičku ste žiadali? v dnešnej dobe už to nie je až také ťažké vybaviť si pôžičku....my sme vybavovali cca pred 10 rokmi,tak vtedy to bol problém....
Ja som teraz pred Vianocami rozmýšľala nad pôžičkou a na Slovensku je veľmi málo spoločností s korektnou ponukou. Nakoniec som si pôžičky zobrala dve ale od rodiny Myslím, že takto to je lepšie.
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť