Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Rozdelenie bazáru a Nového tovaru

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Rozdelenie bazáru a Nového tovaru

od majuch2 » Sob Feb 12, 2011 10:41 am

Prečo nemôže byt bazárik zvlášť a nový tovar zvlášť. Ja ked hladám niečo používané - teda bazárové, musím prejst aspon tri stránky s novými vecami kým sa mi ukáže niečo z bazáru. Tými novými vecami je to preplnené. Kam sa vytratila podstata BAZÁRU? Ved kto chce predávat nové veci zo svojho obchodu, nech si založí stránku. Toto je predsa bazár!!! ...či už ani nie? :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Str Apr 09, 2008 12:00 am

od lucia1610 » Sob Feb 12, 2011 11:28 am

suhlasim s vami tiez ma nebavi prechadzat stranku za strankou kym najdem ,,bazarovi " tovar
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 59
Registrovaný: Str Aug 26, 2009 10:01 am

od sandras » Sob Feb 12, 2011 12:31 pm

daj si vo vyhladávaní v kolonke "stav tovaru" len používany a nove veci vam ani neukáže :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2143
Registrovaný: Pon Apr 21, 2008 12:00 am

od admin » Sob Feb 12, 2011 4:02 pm

Zase ma sandras predbehla.. :). Prvy odkaz v hornej oranzovej liste je "HLADAJ", tam si zvolite kriteria vyhladavani ake len chcete.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 187
Registrovaný: Pia Jan 26, 2007 1:00 am

od sandras » Sob Feb 12, 2011 9:30 pm

admin píše:Zase ma sandras predbehla.. :).

súťažíme??? Vidíš, ani motorka ti teraz nepomohla :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2143
Registrovaný: Pon Apr 21, 2008 12:00 am

od paloma32 » Ned Feb 20, 2011 10:53 am

Ahojte,, presne toto chcem povedat, naco je bazar, ak sa tu predava novy tovar za ktory si este k tomu musim zaplatit? Pisala mi alex, ze je zakazane predavat novy tovar pod uctom standard! Ja mam ucet standart, a predavam iba svoje veci, mam aj nove aj nosene, nech mi niekto vysvetli ako mam napisat do inzeratu, ze je to nove a nenosene, ked to nemozem napisat,, a musim si zato zaplatit, inak mi ze vraj vymaze ineraty!!! Ved hadam si musim svoj tovar opisat! Ja nemam ziadnu osobinu platenu znacku "Novy tovar", ale ked mam nieco nove co si kupim a nenosim, tak to tam musim asi napisat, ale vidim ze ma chce prinutit zaplatit aj za slovicko "nove" ucet silver alebo gold, na tri mesiace!!! o ktore ja vobec nemam zaujem. Myslim ze im to tu nestaci ze ma skoro kazdy Novy tovar, a nie je tu vobec vidno obycajny bazar! Je toto bazar alebo nejake Obchodne centrum s Novym tovarom? Myslim ze je to uz dost prehnane aby som si ja platila ucet na tri mesiace, za jedno slovicko "nove" ktore ani nemam v nadpise, ale iba opisujem tovar ktory predavam,, neviem o co tu ide?? a nie som jedina ktora sa stazuje, dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str Jún 03, 2009 5:56 pm

od sandras » Ned Feb 20, 2011 11:24 am

tí, ktorí predavaju novy tovar vo velkom si nielen musia platiť za bazarik, ale okrem toho mať aj živnosť a vystavovať doklady, platí pre nich zákon o vrátení tovaku a maju aj iné povinnosti
ludia ako ty, ktorí len predavaju nosené veci a pomedzi to niečo nové tak možu robiť aj bez živnosti aj bez platenia bazarika ...
len miesto slovka "nové" napíš nenosené, nepoužívané ... ale asi to už nemá visačky, nedavaš učtenky, kedže je to niečo, čo si kupila v rámci nejakej nákupnej euforie a leží to v skrini
a ako tak pozerám tvoj bazarik, tých "nových" vecí tam maš dosť vela ... takže tam už niekto može pochybovať, či sa jedna skutočne o predaj vecí, ktoré nevyužiješ, alebo je tým nejaký maloobchod za účelom zisku (nehovorím, že je to tak!!!)

ja som tiež občas predala aj novu vec, ale bolo to skutočne výnimočne, napríklad hračka, ktorú dieťa dostala 2x tú istú, alebo tričká pre syna, ktoré kupil dedko a boli dievčenské :lol: Aj som tam vtedy napísala, že su to veci nové a Alex nemala nič proti.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2143
Registrovaný: Pon Apr 21, 2008 12:00 am

od paloma32 » Ned Feb 20, 2011 11:51 am

Ano mam nove veci a pisem pravdivo, a myslim si ze keby to nebolo tak, tak by to bolo urcite aj v referenciach, som seriozna predavajuca, a nie podvodnicka, mam dobre hodnotenia, a to ze opisem ze mam nove tricko, alebo nova sukna, nove hodinky, to neznamena ze je to klamstvo, pretoze uz som vela veci predala mojich novych, a kupujuci ma ohodnotil, som tu vyse roka aj viac, a zrazu to zacalo niekomu vadit, ked opisujem, aky mam tovar. Tak ci tak sa opytaju ci je novy, ja odpoviem, ze ano, ci a na to si mam pytat od vas povolenie? Mali by ste dat tomuto tzv. bazaru iny nazov, a nie babybazar. Nemienim klamat ludi, a preto si mam kupovat drahe ucty, aby som napisala ze mam novu suknu? ved to nie je v nadpise, myslim ze ma kazdy na vyber, mne standart uplne staci, nemusim predat kazdy den nieco, a inzeraty mam uz ktovie ako daleko, pretoze si ich neaktualizujem, niekedy nepredam za cely mesiac nic, a som spokojna, to sa tak chytate za kazde slovicko ze "nove"???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str Jún 03, 2009 5:56 pm

od paloma32 » Ned Feb 20, 2011 11:57 am

alex mi napisala ze: POZOR! nestaci iba odstranit slovo nove-nenosene!
Nechapem o co jej ide, ja si silver zato nekupim, pretoze tu sa to neoplati. je tu milion "novych" inzeratov, a moje inzeraty su aj tak daleko za tymi ktore su nove a aktualizovane denno denne, takuto vec by m sa hanbila si vsimat a upozornovat na to, nie je tu dost tych co platia? toto nie je uz bazar ako volakedy.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str Jún 03, 2009 5:56 pm

od paloma32 » Ned Feb 20, 2011 12:03 pm

...a este chcem dodat,, ze nikoho nenutim aby si nieco odomna kupil, takze to ze niekto bude o mne pochybovat ci je to nova vec alebo nie, to je jeho problem, jeho vec ci si to kupi odomna, pretoze keby som klamala, tak to o mne napisu, nato su tie diskusie, aby sa ma spytali, ci je to ozaj nove alebo poskodene, radsej by ste mali kontrolovat take, ktore maju zle referencie, a ktore take chyby urobili. Pisem vam v dobrom, ale poviem si svoje co si myslim,,, Dakujem :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 12
Registrovaný: Str Jún 03, 2009 5:56 pm

od mirkine » Ned Feb 20, 2011 1:34 pm

paloma32 píše:Ano mam nove veci a pisem pravdivo, a myslim si ze keby to nebolo tak, tak by to bolo urcite aj v referenciach, som seriozna predavajuca, a nie podvodnicka, mam dobre hodnotenia, a to ze opisem ze mam nove tricko, alebo nova sukna, nove hodinky, to neznamena ze je to klamstvo, pretoze uz som vela veci predala mojich novych, a kupujuci ma ohodnotil, som tu vyse roka aj viac, a zrazu to zacalo niekomu vadit, ked opisujem, aky mam tovar. Tak ci tak sa opytaju ci je novy, ja odpoviem, ze ano, ci a na to si mam pytat od vas povolenie? Mali by ste dat tomuto tzv. bazaru iny nazov, a nie babybazar. Nemienim klamat ludi, a preto si mam kupovat drahe ucty, aby som napisala ze mam novu suknu? ved to nie je v nadpise, myslim ze ma kazdy na vyber, mne standart uplne staci, nemusim predat kazdy den nieco, a inzeraty mam uz ktovie ako daleko, pretoze si ich neaktualizujem, niekedy nepredam za cely mesiac nic, a som spokojna, to sa tak chytate za kazde slovicko ze "nove"???


,, BABYOBCHOD" toď je pravda :roll: ved ked to je bazar tak by nemalo nikoho zaujimat čo predava normalny človek čo doma nevynosí kupi a potom nové tričko bundu a kto vie čo ešte musí predavať pod použitym tovarom,lebo tu prevlada len obchod nových vecí s platenym učtom...
ja mam tento ,,bazarik" rada páči sa mi a učet si opäť predplatim,len je to tu všetko už take zasadové a divoké :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 53
Registrovaný: Pon Jún 08, 2009 12:56 am

od sandras » Ned Feb 20, 2011 1:43 pm

paloma, ved aj ja som písala v dobrom a určite som sa vas nechcela dotknúť, že klamete! Ja verím, že len predavate nejaké prebytky, čo sa valaju v skrini, nenosené ... len BB ma take podmienky, tak to asi treba rešpektovať, alebo ísť "o dom dalej" ... a ak to začne tu byť o ničom, tak pojde o dom dalej čoraz viac ludí. Mna minule naštvali zmazaním starších inzerátob bez upozornenia tak, že ma prešla chuť ich zasa nahrávať (čo ak sa pol dna natrápim a zasa mi ich zmažu bez upozornenia???). Nahram si ich niekam, kde sa neplatí a nerobia sa takéto podrazy. Ešte aj také portály sú, dokonca umožnuju aj bezplatnu aktualizáciu po určitom čase.

Platiť tiež nemienim, ja mam na predaj par nosených vecí po deťoch ... a stava sa, že dlho nepredám nič, lebo veci su sezonne neaktuálne. Predavam za smiešne ceny, ak si z toho mam ešte platiť učet, radšej ich šmarím do kontajnera a mam bez roboty.

PS: Novemu tovaru sa na bazaroch spravidla oklukou vyhýbam ... je predražený a často príde bez učtenky a akejkolvek záruky, takže v tomto prípade dakujem, neprosím.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 2143
Registrovaný: Pon Apr 21, 2008 12:00 am

od admin » Ned Feb 20, 2011 3:53 pm

Uz sme to tu viacej krat pisali, ale napiseme znova. BabyBazar.sk je len nazov domeny, neznamena to, ze sa tu nema a nebude predavat novy tovar. Mozno keby sme portal nazvali babyinzercia, babystranka alebo nieco podobne, bolo by to OK, ale babybazar je jednoduchsie a aj lepsie znie - preto ten nazov. Podmienky servera su jasne dane a ak chcete novy tovar predavat je nutne si predplatit zvyhodneny ucet. Tovar musi byt rozdeleny na novy tovar a pouzivany tovar, lebo niektori uzivatelia hladaju len novy tovar a niektori len pouzivany tovar. Cize ked idu cez "Hladaj" v oranzovej liste mozu si tam presne zadefinovat aky tovar chcu hladat. Ti co hladaju novy tovar nechcu najst pouzite veci a opacne, to musi byt kazdemu jasne. To je jeden dovod. Dalsi je, ze ak niekto bude predavat novy tovar pod uctom standard bude to nefer voci uzivatelom ktori si zvyhodnene baliky platia. Nemyslite? Ohladom ceny...neverim ze cenu 3.49 € za mesiac niekto nazve drahou za sluzby ktore ponuka!!! Spocitajte si, co si dnes za tieto penize dokazet kupit, jedno jedlo v restauracii, tri litre benzinu - alebo obratme to na sluzby, nakolko babybazar.sk je sluzba - kadarnictvo, nove nechty, alebo plavanie hodinu s detmi v bazane??? Od vsetkeho co som tu pisal sme lacnejsi a to je len priklad !!!! Trvame na tom, ze tato cena za cely jeden meisac je symbolicka, za 300 inzeratov, aktualizacie...atd atd... Skuste sa pozriet aj na to kolko prace je za pozadim babybazar.sk, kolko ludi sa o web stara. Administratori, programatori, designeri... prevadzka servera, investicie do reklamy atd, atd.. Myslite ze je to vsetko zadarmo? Nie je... Samozrejme konkurencia v inzertnych serveroch je velka - treba si vybrat na ktorych portaloch sa Vam opalti inzerovat a z ktorych mate odozvu. Ak u nas nepredavate nema dovod inzerovat - to je absolutny fakt a s tym musime suhlasit. Nechceme nikoho nutit, aby si u nas platil, ale ak niekto chce nase sluzby vyuzivat, musi respektovat podmienky bez vyhrady.

Sandras, co sa tyka zmazanych inzeratov, ano zmazali sme ich bez upozornenia, co bola chyba viacej krat sa to nestane. Boli to ale inzeraty stare viac ako 1,5 roka. Vo FAQ je tiez napisane, ze sa inzeraty starsie ako 6 mesiacov budu mazat. Pred cca tyzdnom sme teda poslali oznam, ohladom mazania dalsich inzeratov a tak sme to dali aj na uvod medzi novinky. A takto to bude fungovat aj nadalej.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 187
Registrovaný: Pia Jan 26, 2007 1:00 am

od pivonkapi » Uto Feb 22, 2011 10:52 pm

Ved jedine, nestaci im kdo co plati, este by chceli viac platicov, to je nenasytnost, im sa lahko hovori ked si za cudzie peniaze kupuju GOLD UCTY, a ze vraj kam idu peniaze,tam, by mala ist kontrola, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: s kazdym vzdy dobre vydrbu adminky a jedna druhej zavidia tak sa pretekaju ktora ma viac,mozte sa hAnbit ZLATOKOPKY ADMINKY
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Ned Jún 27, 2010 9:30 pm

od alex » Str Feb 23, 2011 9:24 am

pivonkapi píše:Ved jedine, nestaci im kdo co plati, este by chceli viac platicov, to je nenasytnost, im sa lahko hovori ked si za cudzie peniaze kupuju GOLD UCTY, a ze vraj kam idu peniaze,tam, by mala ist kontrola, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: s kazdym vzdy dobre vydrbu adminky a jedna druhej zavidia tak sa pretekaju ktora ma viac,mozte sa hAnbit ZLATOKOPKY ADMINKY


pivonkapi alebo žeby paloma32 ?

V. POVINNOSTI POUŽÍVATEĽA
6. Používateľ sa na serveri nesmie registrovať viac ako jeden krát a nesmie používať viac ako jeden prístup!

9. Užívatelia, ktorí nemajú predplatený účet Silver alebo Gold, nemôžu predávať nový tovar, ani ponúkať služby za účelom zisku!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1691
Registrovaný: Uto Feb 27, 2007 1:00 am

Ďalší

cron
Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť