maly bol s babkou...on je do nej porad blby...a to sa cudujem,vcera ju nahneval,a povedala mu ze ho vyfacka,maly sa jej zacal smiat dnes mu napustila vodu na kupanie zobral vedro,nabral vodu z vane do vedra a doniesol jej to do kuchyne jaky bol podareny chodim do sauny 2-3x do tyzdna...ja to tam zboznujem,vzdy sa potom citim ako vymenena
tak to mas paradne,ja by som chcela chodit na aerobic,kedysi sim precvicovala,teraz nemam cas ani doma cvicit,ale povedala som si,ze po Vianociach zacnem
dannii píše:tak to mas paradne,ja by som chcela chodit na aerobic,kedysi sim precvicovala,teraz nemam cas ani doma cvicit,ale povedala som si,ze po Vianociach zacnem
ja som robila body work .vcera som sa o tom s muzom rozpravala,ze sa chcem k tomu vratit,tak povedal,ze budechodit skor dompov aspon nejake dni,aby som sa mohla venovat svojim konickom
no aky charakter mna uz nase fitko nebavi lebo je tam uplne "uzasne"vedenie ktore odradza pol klientely, je tam mama chalana keremu to patri a on zije v kalifornii a myslim,ze je aj z inej planety podla jeho zmyslania ani za boha si neda povedat ze jeho mat tam nie je uzitocnaaaa,keby bol normalny posle ju na dochodok a mozem tam ja nastupit a uz mam o pracu postarane
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť