Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od natusa » Str Dec 10, 2008 10:53 pm

cicusky aj ja som tu?ako sa dari?dnes som bola s manzelikom v blave a len za parkovisko sme dali za dve hodky 240sk tak nam takto pekne zacal den.a to som tam isla na nakupi pekny nakup co?!?!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Dec 10, 2008 10:55 pm

ako??ja som dnes hulakala na poste ako pavian!!tie kravy mi nedali info. o baliku :twisted: babku dnes operovali,dali jej tam (ako sa to pise po slovensky) u nas su to sruby :roll: , tak uz to ma za sebou..len ju to boli tak :cry: dnes bol blby den :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Dec 10, 2008 10:59 pm

sisu tak aspon to ma za sebou, a hadam ju coskoro pustia domov,
natusa no bolo ti to treba sa tam trepat :D ja neznasam behat po obchodoch (no sak ani vajcia neznasam :lol: ),a este teraz ked vianocna psychoza vsade,ale bola som s detmi po tme v meste mame kraaasny velikansky strom cely plny modrych ziaroviek je uzasny,a cele mesto vysvietene super
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Dec 10, 2008 10:59 pm

sisu22 píše:ako??ja som dnes hulakala na poste ako pavian!!tie kravy mi nedali info. o baliku :twisted: babku dnes operovali,dali jej tam (ako sa to pise po slovensky) u nas su to sruby :roll: , tak uz to ma za sebou..len ju to boli tak :cry: dnes bol blby den :roll:
Ahojte dievčatá.Sisu,neboj s babkou bude ok.Nie všetko čo veštica vyveští sa aj splní.Ja som mala mať 2chalanov a dievčatko, a mám 3 zlatých ,,vajčiačikov,,.Treba veriť a držím palčeky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Dec 10, 2008 11:00 pm

natusa píše:cicusky aj ja som tu?ako sa dari?dnes som bola s manzelikom v blave a len za parkovisko sme dali za dve hodky 240sk tak nam takto pekne zacal den.a to som tam isla na nakupi pekny nakup co?!?!

cica to kde ste parkovali??? :shock:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Dec 10, 2008 11:02 pm

martuskab píše:
sisu22 píše:ako??ja som dnes hulakala na poste ako pavian!!tie kravy mi nedali info. o baliku :twisted: babku dnes operovali,dali jej tam (ako sa to pise po slovensky) u nas su to sruby :roll: , tak uz to ma za sebou..len ju to boli tak :cry: dnes bol blby den :roll:
Ahojte dievčatá.Sisu,neboj s babkou bude ok.Nie všetko čo veštica vyveští sa aj splní.Ja som mala mať 2chalanov a dievčatko, a mám 3 zlatých ,,vajčiačikov,,.Treba veriť a držím palčeky.

dakujem...uvidime,no buducnostou nezijem,ani minulostou..nastastie som taka povaha,ze si k srdcu beriem len pritomnost :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Dec 10, 2008 11:03 pm

sisu22 píše:
martuskab píše:

dakujem...uvidime,no buducnostou nezijem,ani minulostou..nastastie som taka povaha,ze si k srdcu beriem len pritomnost :roll:
Jej,to bolo pekne povedané-teda napísané.Ako ináč? Malý počúva?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Dec 10, 2008 11:06 pm

kocenky,malemu vysiel dalsi zub,tak som happy,a dokonca celu noc nanal:-) v sobotu idem do Rakuska dokupit darceky,no este neviem co :roll: dajte radu!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Dec 10, 2008 11:09 pm

sisu a komu?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Dec 10, 2008 11:10 pm

chlapovi,mame a kamaratovi :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Dec 10, 2008 11:11 pm

sisu22 píše:
natusa píše:cicusky aj ja som tu?ako sa dari?dnes som bola s manzelikom v blave a len za parkovisko sme dali za dve hodky 240sk tak nam takto pekne zacal den.a to som tam isla na nakupi pekny nakup co?!?!

cica to kde ste parkovali??? :shock:
neviem kde kde bolo volne ja to nepoznam ale boli to nejake garaze v centre.babenky vy ste sa rozbehli ja za vami nestiham. sissu babulienke bude urcite lepsie ved len to ze ma teba jak sa pre nu trapis.kup jej nutela teda ak moze nasa babina ju milovala a pritom predtym kym som jej ju kupila nikdy ju nejedla.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Str Dec 10, 2008 11:12 pm

snad bude dobre...keby neodmietala jest,tak som v pohode,toto jej nejedenie ma trapi...uz si aj ja kazim zaludok...dokopy nejem,len kavujem a fajcim :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Dec 10, 2008 11:14 pm

bubufo píše:sisu tak aspon to ma za sebou, a hadam ju coskoro pustia domov,
natusa no bolo ti to treba sa tam trepat :D ja neznasam behat po obchodoch (no sak ani vajcia neznasam :lol: ),a este teraz ked vianocna psychoza vsade,ale bola som s detmi po tme v meste mame kraaasny velikansky strom cely plny modrych ziaroviek je uzasny,a cele mesto vysvietene super
bubufko ja milujem predvianocny zhon aj ked teraz s drobcom je to trosku o hubu :lol: :lol: :lol: si predstavte ze dnes sme ho mohli nechat mame a vpohode nakupit ale moj manzelik nie keby mohol berie si ho aj na zachod. :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Str Dec 10, 2008 11:16 pm

sisu22 píše:snad bude dobre...keby neodmietala jest,tak som v pohode,toto jej nejedenie ma trapi...uz si aj ja kazim zaludok...dokopy nejem,len kavujem a fajcim :oops:
fakt neni na sladke to ti vravim vazne babicka nechcela jest tiez bola vazne chora netusila som co s nou ta nutela urobi ona ju jedla polievkovou lyzicov my sme len cumeli a potom pomali jej chutit zacalo vsetko
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martuskab » Str Dec 10, 2008 11:17 pm

Kočky.Ja sa musím pochváliť.Včera sme boli s malým v gasto a pribral mi za päť týždňov 750gramov.Vav!!!Čo je horšie,že na ďalší mesiac ideme na krv :cry: :cry: :cry: .Minule mal riadnu modrinu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť