sisu: to tazko radit ked nepozname ake maju zaujmy co sa im paci...to musis len sama zvladnut

martuskab píše:Kočky.Ja sa musím pochváliť.Včera sme boli s malým v gasto a pribral mi za päť týždňov 750gramov.Vav!!!Čo je horšie,že na ďalší mesiac ideme na krv![]()
![]()
.Minule mal riadnu modrinu.

Pichla mu na dva razy.Ten jeho pohľad bol hrozný-mami čo mi to robia? Ja len dúfam,že mu pichne lepšie,alebo dám krv za neho.sisu22 píše:martuskab píše:Kočky.Ja sa musím pochváliť.Včera sme boli s malým v gasto a pribral mi za päť týždňov 750gramov.Vav!!!Čo je horšie,že na ďalší mesiac ideme na krv![]()
![]()
zle mu to pychli???

ale to gastro ste zvladli to je super lebo tam to je fuuuuj.a to mu ozaj zle pichli ci sa tak vrtel pametam si ze natalka sa drzala zarubne dveri ked jej mali brat krvsisu22 píše:martuskab píše:Kočky.Ja sa musím pochváliť.Včera sme boli s malým v gasto a pribral mi za päť týždňov 750gramov.Vav!!!Čo je horšie,že na ďalší mesiac ideme na krv![]()
![]()
zle mu to pychli???

Natuska ďakujem.Malý práveže sa ani nepohol,len trafiť žilku keď ju nevidno je tiež umenie.Ja som mu držala rúčku,aby to bolo čo najskôr.Ja sa bojím už teraz. A Sisu,dobrú nocku.natusa píše:deti sa zlaknu a potom im netecie vtedy to musia robit znova .chudatenko malinke daj mu za mna povzbudzujucu pusinku.cmuuuuk