no ja som mala dnes kludne doobedie...obed navarila moja mama,zobrala maleho na 2 hod. von,tak som si lezala vo vani a odpocivala po obede zase klud,maly 3 hod. spal,tak som papala a flakala sa
myslis v tom Mistlbachu co som spominala?(tam som bola vcera) kupila som rifle,a som happy,lebo naposledy som kupovala cislo 27 a vcera 26..tak sa mi zmensil objem
nemachruj heeeej ja oprasim steper po sviatkoch teraz sa uz neoplati
a mozem zrat bez vycitiek ze cvicim a zerem idem dceru uzemnit este nedrichme striga
bubufo píše:nemachruj heeeej ja oprasim steper po sviatkoch teraz sa uz neoplati a mozem zrat bez vycitiek ze cvicim a zerem idem dceru uzemnit este nedrichme striga
he som sa nasmiala na tej strige a co by som nemachrovala...?ved aj ty by si
hej striga nie darmo sa vola Lucia,sak vcera lietali ved jasne ja ti zavidim ale v dobrom,chodila som dlhe roky do fitka dokonca som aj predcvicovala aerobic a to ma nutilo tam chodit takze aj makat teraz ked nemusim tak na to serem a aj to tak vyzera
ja som nikdy necvicila...raz za pol roka som urobila 10 brusakov...ja na to niesom..trapit sa.... mozno keby som mala dovod,tak aj ja makam..ale takto,som zo sebou spokojna... ozaj kde su ostatne???
ja musim mam v genoch ze keby som nie tak sa gulam za chvilu
som ten typ co prejde okolo kolaca a uz ho ma na sebe a kto vie
mozno maju vsetky doma muzov a plnia si to tie manzelske povinnosti
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť