sisu22 píše:bubufo píše:no to je zas TEMA velke halo a po case ani pes nestekne vsetky tak koncia
sa cudujem
ale nasa ostava
sisu22 píše:bubufo píše:no to je zas TEMA velke halo a po case ani pes nestekne vsetky tak koncia
sa cudujem

sa cudujem

bubufo píše:sisu22 píše:bubufo píše:no to je zas TEMA velke halo a po case ani pes nestekne vsetky tak koncia
sa cudujem
preco cudujes?

sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:bubufo píše:no to je zas TEMA velke halo a po case ani pes nestekne vsetky tak koncia
sa cudujem
preco cudujes?
ze prisli o peniaze(a niektore o dooost),ponadavaju si a nechaju to tak???to sa mi sniva,ci co?

sisu22 píše:Bubu nehovori ti nic priezvisko Bariova? z Ruzomberka..polociganka

bubufo píše:sisu22 píše:Bubu nehovori ti nic priezvisko Bariova? z Ruzomberka..polociganka
nie moja,ale ak to nejak surne potrebujes skusila by som sa popytat

swedulka píše:Sisu čitam si sa do nej pustila!!!!! (kikusova)
No nechapem ta li... je teraz kikusova,ci co?

sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:Bubu nehovori ti nic priezvisko Bariova? z Ruzomberka..polociganka
nie,ja viem kto to je..ma to tak teraz napadlo....pred 4 rokmi,som bola z byvalim v robote,a chalani ju zobrali z diskoteky,ukradla tam jednej kocke kabelku,a tvrdila ze jej...ma to teraz napadlo...ja vo vybuchoch a chalani uz mali take nervy,co si to nechce priznat,hulakali, boli zlatími to teraz pripomenulo,ako bude pani "liliputan" ci ako ju nazvat,ked v tom kancli bude sediet ona...chalani taketo kocky zlodejky hroooozne nemaju radi

sisu22 píše:swedulka píše:Sisu čitam si sa do nej pustila!!!!! (kikusova)
pustila??ved som slusna

swedulka píše:Sisu čitam si sa do nej pustila!!!!! (kikusova)

bubufo píše:sisu22 píše:bubufo píše:sisu22 píše:Bubu nehovori ti nic priezvisko Bariova? z Ruzomberka..polociganka
nie,ja viem kto to je..ma to tak teraz napadlo....pred 4 rokmi,som bola z byvalim v robote,a chalani ju zobrali z diskoteky,ukradla tam jednej kocke kabelku,a tvrdila ze jej...ma to teraz napadlo...ja vo vybuchoch a chalani uz mali take nervy,co si to nechce priznat,hulakali, boli zlatími to teraz pripomenulo,ako bude pani "liliputan" ci ako ju nazvat,ked v tom kancli bude sediet ona...chalani taketo kocky zlodejky hroooozne nemaju radi
jaaaaaaj![]()
no trocha si spestria sichtu

swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:Sisu čitam si sa do nej pustila!!!!! (kikusova)
pustila??ved som slusna
Hej len či ti to vydrží..![]()
že spava s vasimi chlapmi.. to som sa pobavila!! vy sa poznate osobne ci čo??