swedulka píše:No som to dala prec naraz tam bolo kliknute 14 x
by si všetci dali

dannii píše:sisu22 píše:dan odkazala si Emke?uz je lepsie?som dnes lustila krizovku-zenske meno-EMA som si na vas spomenula
jasne a hned mala,ze Kubko,tak vedela,kuknite mi do albumu,mam tam svoju tortu,moju prvu

sisu22 píše:dannii píše:sisu22 píše:dan odkazala si Emke?uz je lepsie?som dnes lustila krizovku-zenske meno-EMA som si na vas spomenula
jasne a hned mala,ze Kubko,tak vedela,kuknite mi do albumu,mam tam svoju tortu,moju prvu
pozrela som..dala by som si:-) sikula,..ja moc na pecenie nejsom,este tak daky kugluf,alebo nieco rychle,ale torty ne,ja nemam na to trpezlivost...ale varenie mozem

sisu22 píše:dannii píše:sisu22 píše:dan odkazala si Emke?uz je lepsie?som dnes lustila krizovku-zenske meno-EMA som si na vas spomenula
pozrela som..dala by som si:-) sikula,..ja moc na pecenie nejsom,este tak daky kugluf,alebo nieco rychle,ale torty ne,ja nemam na to trpezlivost...ale varenie mozem

dannii píše:sisu22 píše:dannii píše:sisu22 píše:dan odkazala si Emke?uz je lepsie?som dnes lustila krizovku-zenske meno-EMA som si na vas spomenula
moja to bola prva,Petka ma 3.3narodky,tak budem piect,pre mna velka vyzva,chce Hanu Monthanu,mam co robit

adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()

ani mi nehovor a este johnas brothers,pomocswedulka píše:dannii píše:sisu22 píše:dannii píše:sisu22 píše:dan odkazala si Emke?uz je lepsie?som dnes lustila krizovku-zenske meno-EMA som si na vas spomenula
moja to bola prva,Petka ma 3.3narodky,tak budem piect,pre mna velka vyzva,chce Hanu Monthanu,mam co robit
Hanna Montana??? Tak toho mam e plnu skrinu a celu detsku izbu olepenu a cd ide len Montana!!

adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()

dannii píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
uz si dosexovala draha?

adinka33 píše:dannii píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
uz si dosexovala draha?
ale figu,,,robila som toricku na zajtra, draha,,,![]()
![]()

dannii píše:ani mi nehovor a este johnas brothers,pomocswedulka píše:dannii píše:sisu22 píše:dannii píše:sisu22 píše:dan odkazala si Emke?uz je lepsie?som dnes lustila krizovku-zenske meno-EMA som si na vas spomenula
Hanna Montana??? Tak toho mam e plnu skrinu a celu detsku izbu olepenu a cd ide len Montana!!

dannii píše:adinka33 píše:dannii píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
uz si dosexovala draha?
ale figu,,,robila som toricku na zajtra, draha,,,![]()
![]()
no a kde mam kusok?dala by som si,Adinka ja mam jedno dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sisu22 píše:TA montana je kto,co?![]()
buchty idem spinkat...dobru noc zajtra