sak kazdy to vola inak ahoj a zaroven pa zajtra
Návrat hore
kam sa zase seres?bud t

dannii píše:sisu22 píše:TA montana je kto,co?![]()
buchty idem spinkat...dobru noc zajtra
ty ju nepoznas?to co si,ved to je pubis naj spevacka,notoricky znama,inak povedane Miley Cyrus

sisu22 píše:dannii píše:sisu22 píše:TA montana je kto,co?![]()
ty ju nepoznas?to co si,ved to je pubis naj spevacka,notoricky znama,inak povedane Miley Cyrus
no nepoznam,do Kutov to este nedoraziloja pocuvam len Kuliho a Igora

adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()

swedulka píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
Ja som si na Teba spomenula ,citaj dozadu...moja draha..diky za meily,kludne posielaj ja rada pozeram.

bubufo píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
ta bonznem![]()
![]()
dalsia co sa s tortou srala a nebudem ju zrat![]()
![]()

dannii píše:sak kazdy to vola inak ahoj a zaroven pa zajtra
Návrat hore
kam sa zase seres?bud t

adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
Ja som si na Teba spomenula ,citaj dozadu...moja draha..diky za meily,kludne posielaj ja rada pozeram.
ano vladi, ja viem, aspon niekto,,,,,maily ti este poslem, ale az zajtra, teraz sa mi uz nechce,,,ale na sklade ich mam este dost![]()
![]()
![]()
inak, aj ja som dnes robila po 1x torticku, sice nepecenu, ale vysera dobreeeeeeeee,,,,

dannii píše:sisu22 píše:dannii píše:sisu22 píše:TA montana je kto,co?![]()
no nepoznam,do Kutov to este nedoraziloja pocuvam len Kuliho a Igora
ok,ked prides,poviem Petke,nech ta uvedie do tajov,dobre?

sisu22 píše:dannii píše:sak kazdy to vola inak ahoj a zaroven pa zajtra
Návrat hore
kam sa zase seres?bud t
nepoviem,budete kricatdooobre,bolia ma ocka,optika v supliku,balim to
nenadavat prosim

sisu22 píše:TA montana je kto,co?![]()

dannii píše:adinka33 píše:dannii píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
uz si dosexovala draha?
ale figu,,,robila som toricku na zajtra, draha,,,![]()
![]()
no a kde mam kusok?dala by som si,Adinka ja mam jedno dieta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

adinka33 píše:swedulka píše:adinka33 píše:vidim, ze na mna si ani len nespomeniete, ze seriete na mna, tak seriem ja na vas![]()
![]()
ano vladi, ja viem, aspon niekto,,,,,maily ti este poslem, ale az zajtra, teraz sa mi uz nechce,,,ale na sklade ich mam este dost![]()
![]()
![]()
inak, aj ja som dnes robila po 1x torticku, sice nepecenu, ale vysera dobreeeeeeeee,,,,