Cestoviny so špenátovou omáčkou
ID 42 / Pridané 18.08.2014 20:03
Kategórie
Mäso, Pokrmy, Zdravo aj chutne, Hydinové, Z cestovín, Zelenina
Pre koho
Deti, Diétne
Spôsob prípravy
Dusenie, Varenie
Zaradenie jedla
Obed, Večera
Postup prípravy
Ingrediencie |
Cibula |
1 ks |
Kuracie prsia |
2 ks |
Mrazený špenát |
1 ks |
Soľ |
|
Čierne korenie |
|
Cukor |
|
Celozrnné cestoviny |
1 balenie |
Šľahačka |
1 ks |
Olej |
|
Maslo |
|
Mäso nakrájame na menšie kúsky, osolíme a okoreníme. Na oleji a kúsku masla si speníme na drobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso, orestujeme do biela a pridáme špenát (je dobré nechať mrazený špenátový pretlak povoliť).
Necháme chvílu dusiť. Nakoniec pridáme šlahačkovú smotanu. Môžeme ju nahradiť aj smotanou na varenie. Chvílu povaríme.
Celé jedlo môžeme ešte dochutiť solou a cukrom.
Podávame s celozrnnými cestovinami