Hovadzia rostenka na jablkach

ID 81 / Pridané 30.09.2014 11:43
4
Počet porcí
60 minút
Doba prípravy
Ľahká
Náročnosť
Postup prípravy
Ingrediencie
Hovädzie mäso 400 g
Soľ
Čerstvo mleté ​​čierne korenie
Hladká múka 2 kávová lyžička
Tuk 40 g
Biele víno 1 dl
Jablká 4 ks
Petržlenová vňať
Paradajky 2 ks
Maso pokrajame na rezne, naklepeme, okraje narezeme, osolime, okorenime, a poprasime hladkou mukou. Prudko opecieme na rozohriatom tuku z obidvoch stran. Podlejeme bielym vinom, prikryjeme a dusime takmer do makka. Potom pridame jablka ocistene od jadrovnikov a pokrajane na osminky, na drobno nasekanu vnatku a ocistene pokrajane rajciny. Prikryjeme a dusime do makka.