Kuracia pečienka
ID 160 / Pridané 15.03.2015 13:16
Kategórie
Mäso, Vnútornosti
Spôsob prípravy
Praženie, Varenie
Zaradenie jedla
Obed
Postup prípravy
Ingrediencie |
Kuracia pečeň |
500 g |
Cibula |
1 ks |
Jablká |
1 ks |
Bobkový list |
3 ks |
Olej |
|
Soľ |
|
Biele víno |
150 ml |
Maslo |
|
Cibuľu si nakrájame na drobno a orestujeme. Pridáme nakrájanú pečienku a opečieme ju. Pridáme nakrájané jablká a dusíme. Panvicu nezakrývame!
Keď sú jablká mäkké, prilejeme víno a vložíme 3 bobkové listy. Necháme chvílu variť, aby sa nám víno trochu odparilo.
Keď sa pečienka opäť smaží pridáme cca 2 plátky masla aby sme zjemnili danú zmes.
Máme hotovo a môžeme podávať.
Úplne naposledy dochutíme soľou.