Kuracie prsia na kari
ID 189 / Pridané 23.03.2016 14:00
Kategórie
Mäso, Hydinové
Spôsob prípravy
Dusenie
Zaradenie jedla
Obed
Postup prípravy
Ingrediencie |
Kuracie prsia |
3 ks |
Cibula |
1 ks |
Kari |
|
Kurkuma |
|
Zázvor - mletý |
|
Soľ |
|
Korenie mleté |
|
Olej |
|
Maslo |
|
Smotana na varenie |
|
Kuriacie prsia si nakrájame na drobnejšie kúsky a dáme do misky.
Okoreníme mletým čiernym alebo farebným korením, mletým zázvorom, kurkumou a kari.
Cibulu si nakrájame na drobno a dáme speniť na olej+maslo. Keď máme cibulu osmaženú, pridáme nakorenené kuracie prsia.
Z prudka osmažíme, a podlejeme trochou vody. Necháme dusiť. Keď je mäso mäkké, dosolíme a pridáme smotanu.
Ak ste počas dusenia nepridali veľa vody, zahusťovať nemusíte.
Podávame s ryžou.