Pikantné ražniči
ID 77 / Pridané 28.09.2014 12:07
Kategórie
Mäso, Bravčové
Príležitosť
Oslava
Spôsob prípravy
Grilovanie
Zaradenie jedla
Obed, Olovrant
Postup prípravy
Ingrediencie |
Olej |
100 ml |
Horčica |
1 kávová lyžička |
Čerstvo mleté čierne korenie |
|
Mletá rasca |
1 kávová lyžička |
Petržlenová vňať |
2 lyžica |
Bravčové stehno |
800 g |
Anglická slanina |
150 g |
Cibula |
5 ks |
Do väčšej misy dáme olej, horčicu, korenie, rascu, soľ a najemno posekanú vňaťku. Mäso nakrájame na malé plátky, premiešame s olejom a necháme aspoň hodinu marinovať. Slaninu nakrájame na tenké plátky, cibuľu na kolieska.
Mäso spolu so slaninou a cibuľou striedavo napichávame na ražne a zvoľna opečieme domäkka. Počas grilovania potierame olejom.
Čas prípravy: 20minút, Čas grilovania 25minút.