Pikantné ražniči

ID 77 / Pridané 28.09.2014 12:07
8
Počet porcí
25 minút
Doba prípravy
Ľahká
Náročnosť
Postup prípravy
Ingrediencie
Olej 100 ml
Horčica 1 kávová lyžička
Čerstvo mleté ​​čierne korenie
Mletá rasca 1 kávová lyžička
Petržlenová vňať 2 lyžica
Bravčové stehno 800 g
Anglická slanina 150 g
Cibula 5 ks
Do väčšej misy dáme olej, horčicu, korenie, rascu, soľ a najemno posekanú vňaťku. Mäso nakrájame na malé plátky, premiešame s olejom a necháme aspoň hodinu marinovať. Slaninu nakrájame na tenké plátky, cibuľu na kolieska.
Mäso spolu so slaninou a cibuľou striedavo napichávame na ražne a zvoľna opečieme domäkka. Počas grilovania potierame olejom.
Čas prípravy: 20minút, Čas grilovania 25minút.