Plnené šampiony

ID 89 / Pridané 06.10.2014 19:09
4
Počet porcí
30 minút
Doba prípravy
Ľahká
Náročnosť
Postup prípravy
Ingrediencie
Šampiňóny 8 ks
Cibula 1 ks
Olej
Soľ
Korenie
Tymián
Horčica kremžská
Syr Gouda 100 g
Paradajky 1 ks
Vývar 200 ml
Z umytých šampionov vyberieme nožičky a nadrobno ich posekáme. Na panvici zahrejeme olej, podusíme cibulu, pridáme posekané nožičky, osolíme a okoreníme. K poduseným hubovým nožičkám, pridáme PREJT (náplň do jaterničiek - nieje písané v ingrediencach, nakoľko to tam nieje zadané) horčicu a lístky z tymianu.
Hlavičky šampionov osolíme a okoreníme, naplníme prejtovou zmesou vložíme na plech alebo do jánskej misy a posypeme nadrobno nastrúhaným syrom.
Do formy dáme aj paradajku nakrájanú na menšie kocky. Zalejeme vývarom a dáme asi na 20 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov.