Plnené šampiony
ID 89 / Pridané 06.10.2014 19:09
Postup prípravy
Ingrediencie |
Šampiňóny |
8 ks |
Cibula |
1 ks |
Olej |
|
Soľ |
|
Korenie |
|
Tymián |
|
Horčica kremžská |
|
Syr Gouda |
100 g |
Paradajky |
1 ks |
Vývar |
200 ml |
Z umytých šampionov vyberieme nožičky a nadrobno ich posekáme. Na panvici zahrejeme olej, podusíme cibulu, pridáme posekané nožičky, osolíme a okoreníme. K poduseným hubovým nožičkám, pridáme PREJT (náplň do jaterničiek - nieje písané v ingrediencach, nakoľko to tam nieje zadané) horčicu a lístky z tymianu.
Hlavičky šampionov osolíme a okoreníme, naplníme prejtovou zmesou vložíme na plech alebo do jánskej misy a posypeme nadrobno nastrúhaným syrom.
Do formy dáme aj paradajku nakrájanú na menšie kocky. Zalejeme vývarom a dáme asi na 20 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov.