Rýchle kuracie s mrkvou a jablkom
ID 205 / Pridané 13.02.2017 10:32
Kategórie
Mäso, Hydinové
Spôsob prípravy
Varenie
Zaradenie jedla
Obed
Postup prípravy
Ingrediencie |
Kuracie prsia |
2 ks |
Mrkva |
2 ks |
Jablká |
2 ks |
Olivový olej |
3 lyžica |
Sójová omáčka |
3 lyžica |
Kari |
|
Cukor |
|
Soľ |
|
Cestoviny |
|
Kuracie mäso si napácujeme..
Najprv si ho nakrájame na drobno, pridáme 3lyžice oleja, 3lyžice sojovej omáčky, asi tak 1-2malé lyžičky kari korenia, trochu soli a cukru. (pôvodne bol písaný med, no nemala som doma)
Necháme odležať aspoň pol hodinu.
Mrkvu si nastúhame na hrubom strúhadle, a jablká buď pokrájame alebo taktiež nastúhame.
Dáme si variť cestoviny a pokiaľ sa uvaria dorobíme si mäso.
Na panvicu dáme trochu olivového oleja, pridáme nastúhanú mrkvu a jablká a trochu podusíme aby mrkva pustila šťavu.
Pridáme kuracie mäso, trošku vody (stačí len vymyť misku kde sa mäso marinovalo) a podusíme 5 minút.
Už len vložíme uvarené cestoviny, premiešame a máme hotovo.
Recept je úžasný!!!
Cestoviny som použila hrubé rezance s chilli.