Zemiaky s uhorkovym dresingom

ID 68 / Pridané 26.09.2014 16:22
8
Počet porcí
60 minút
Doba prípravy
Ľahká
Náročnosť
Postup prípravy
Ingrediencie
Zemiaky 8 ks
Uhorka šalátová 1 ks
Biely jogurt 1 ks
Kôpor
Cesnak
Soľ
Čerstvo mleté ​​čierne korenie
Ruru predhrejeme na 200 stupnov.
Zemiaky umyjeme v supke a pecieme asi hodinku. Zalezi od ich velkosti.

Dresing:
Uhorku si nastruhame na drobno.
Ak ma velke jadierka, tak tie vyberieme a dame prec.
Zmiesame s jogurtom, pridame cerstvy na drobno nasekany kopor, a prelisovany cesnak.
Cesnaku davame podla toho kolko znesieme.
Osolime a okorenime.

Ked su zemiaky upecene, vyberieme ich z rury, nakrojime a do jeho vnutra nalejeme dresing.