Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Piatok trinásteho

Re: Piatok trinásteho

od terez254 » Štv Mar 05, 2015 5:45 pm

ty veris na sny? ja ako som spominala niektorym snom verim, ale niektore su jendoducho vyplod nasej fantazie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: Piatok trinásteho

od melindi » Štv Mar 05, 2015 6:02 pm

Už toľko zlé veci som prežila poslednom roku, ja verím len priateľovi. Prečítam a to je všetko. Niektorý ľudia hovoria, že musíš myslieť na dobré veci, a takto to bude. Čo myslíš o tom? Pozitivne pozerať na všetko.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: Piatok trinásteho

od terez254 » Štv Mar 05, 2015 6:16 pm

melindi píše:Niektorý ľudia hovoria, že musíš myslieť na dobré veci, a takto to bude. Čo myslíš o tom? Pozitivne pozerať na všetko.


myslis pozitivne myslenie? myslim si, ze z casti funguje,ale nie je to take jendoduche ako to vykresluju v tych motivacnych videach a filmoch. ked si budem hovorit, ze chcem mat jachtu a budem sediet doma a nic nerobit urcite ju nebduem mat.

ty si to skusala?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: Piatok trinásteho

od melindi » Sob Mar 07, 2015 10:25 am

Máš pravdu. Tu je 5 trikov na pozitivné myslenie.

5 trikov na pozitívne myslenie
V živote nevyjde veľa vecí, mnohokrát zakopneme, či sa popálime a vtedy sa z každej strany ozve dobrá rada: „Mysli pozitívne!" Poviete si, no áno, ale koľkokrát ste sa tohto odporúčania skutočne chopili a urobili to, čo je v ňom skryté? Pozitívne myslenie nie je iba hodiť všetko za hlavu či nasadiť si na nos ružové okuliare. Ide o vlastné nastavenie mysli na pozitívny smer a umenie k sebe priťahovať dobré veci. Už ste to niekedy skúšali?
6x ako vydržať s jedným mužom?
Prelaďte sa na pozitívno
Pojem pozitívne myslenie znie lákavo, o tom zrejme nemusíme diskutovať. Kto by sa predsa nechcel mať lepšie a priťahovať k sebe samé pozitívne veci? Život by bol podstatne jednoduchší a krajší, no otázkou ostáva, prečo teda nie je? Ak odpoveď nepoznáte, povieme vám ju na rovinu a bez okolkov. Odpoveďou ste vy, vaša vlastná hlava, vaše myslenie. Zrejme ste doteraz nenašli odvahu „prepnúť sa", no môžete to zmeniť. Aj hneď teraz.
1. Začnite od seba
Pozitívne myslenie štartuje vo vašej hlave, takže začnite od seba. Naučte sa prijímať samého seba s prednosťami, ale aj chybami, uvedomte si, že nikto nie je viac a nikto menej, že máte rovnaké šance na úspech ako všetci ostatní. V skratke povedané, naučte sa milovať samého seba a hoci táto úloha je pre mnohých oveľa ťažšia, ako sa môže zdať, nemožná určite nie je.
2. Štartujte už ráno
Nečakajte na žiadnu konkrétnu chvíľu, kedy budete potrebovať „zapnúť" pozitívne myslenie. Začnite hneď s novým dňom a hneď zrána sa do všetkého pustite po novom - aj do vstávania. Nechce sa mi, neteším sa do práce, nič dobré ma dnes nečaká a podobné ranné „povzbudzovačky" nechajte tentoraz bokom. Vstaňte s úsmevom, s očakávaním nového dňa a nových výziev.

3. Stop negativizmom
Dajte si záväzok, že sa budete snažiť zo svojho života vynechať negativizmy. Presne ako sme už spomenuli pre vstávaní, metódu výmeny NIE za ÁNO aplikujte počas celého dňa. Nestihnem to urobiť, neviem to, nepodarí sa mi to, nemám na to... nič z toho v svojej hlave nenechajte príliš dlho. Tieto negatívne myšlienky vedia napáchať ešte väčšie zlo, aké v realite predstavujú, takže sa na ne snažte pozerať pozitívnymi očami. Nemusí vyjsť všetko, ale aj nevydarené veci nás predsa posúvajú ďalej.
4. Šanca je tu stále
Pozitívne myslenie je aj o šanciach, ktoré nám život ponúka. Nebojte sa, neodmietajte ich a nestráňte sa toho, čo by ste mohli. Mnoho ľudí zatvorí dvere pred vecami, po ktorých túžia, pretože sa obávajú neúspechu. Myslite na to, že šanca je tu vždy, či už ide o lásku, prácu alebo iné životné výzvy.
Situácie, kedy sú intímne pomôcky nanič
5. Pokuta vs. odmena
Ak sa stále neviete k pozitívnejšiemu mysleniu prepracovať, skúste to s pravidlami, ktoré nepustia. Za každý negativizmus, ktorému dáte počas dňa priestor na rast, si niečo odoprite - obľúbenú sladkosť, seriál alebo zaplaťte pokutu do prasiatka. Naopak pri pocite, že ste niečo svojím pozitívnym myslením dokázali, sa odmeňte - kúpte si kvety, obľúbený drink alebo nejakú potechu pre dušu.
Zväčša je najťažšie naštartovať sa na pozitívne myslenie a nájsť v sebe pocit, že odteraz to pôjde inak. Pre mnohých ľudí to nie je ľahké a množstvo negativizmu, ktorým sme zo sveta zasypávaní, tomu nenahráva. Siahnite však do svojho vnútra a tam nájdete spôsob, ako to zmeniť. Čítajte, nechávajte sa inšpirovať a myslite na to, že vám môže byť lepšie. Pocitovo i v reálnom živote.

náš sused zaoberá s takými vecami.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: Piatok trinásteho

od terez254 » Sob Mar 07, 2015 10:47 am

melindi píše:náš sused zaoberá s takými vecami.

vychadza mu to?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: Piatok trinásteho

od melindi » Sob Mar 07, 2015 1:08 pm

Áno.
Vychádzame z toho, že myšlienka je tvorivá. To, čo zažívame je už následok, príčinou je emotívne podfarbená myšlienka, ktorá uvádza do chodu procesy riadené univerzálnymi zákonmi, ich výsledkom je vznik našej reality, najväčšiu silu majú prvotné základné, riadiace myšlienky, ďalej RM.

Je mnoho kníh, ktoré sa zaoberajú pozitívnym myslením, navádzajú, ako sa naučiť pozitívne myslieť, nedá sa nesúhlasiť, no napriek tomu je zrejmé, že sa nám to až tak ľahko nedarí a my nevieme prečo, veď sa snažíme myslieť podľa návodu. Nuž, ruku na srdce, je možné naozaj myslieť pozitívne na suseda, ktorý vám dlhuje peniaze, na šéfa, ktorý zrušil vaše pracovné miesto a vy ste ostali bez príjmu, na bývalého partnera, ktorý vás opustil a vy sa trápite? Koľko krát sa pýtame, prečo práve ja som ten chorý, chudobný, nešťastný, opustený, je pravda, že vtedy väčšina našich myšlienok a pocitov je negatívnych a my si do života pritiahneme ďalšie trápenie, ale vtedy ani nie sme schopní naladiť sa na radosť, šťastie, dostatok. Aj keby sme sa snažili myslieť na nášho suseda, šéfa, bývalého partnera pozitívne, buďme úprimní, boli by to asi len prázdne myšlienky. Ide totiž o to, že pozitívne myslenie musí byť podfarbené emóciou radosti, šťastia, vďačnosti.

Predpokladajme, že máme výrazné finančné problémy. Skúsme si to prakticky vyskúšať tak, že zavrieme oči a pokúsime sa myslieť na dostatok tak, že pritom precítime vďačnosť a radosť. Kto nemá finančné problémy, nech to skúsi v tej oblasti, kde ho niečo trápi, ak sa napríklad na niekoho hnevá. A tu zvyčajne skončíme, pretože tú radosť a vďačnosť v čase nedostatku, kedy od rána do večera len premýšľame ako prežijeme, ako všetko uhradíme, si jednoducho nedokážeme navodiť akokoľvek by sme sa snažili. Prečo sa nám to nedarí? Dočítame sa, že treba vtedy presunúť ťažisko svojho myslenia z nedostatku peňazí na prebytok peňazí a síce tak, že budeme myslieť viac na hojnosť, než na nedostatok. Ale nech nám niekto povie ten spôsob, ako tento presun ťažiska vykonať. Ja viem, že mám myslieť na hojnosť, precítiť radosť z dostatku, ale ja to jednoducho v tom čase nedokážem. Myslieť sa nám možno podarí, ale precítiť už radosť a vďačnosť,že mám dostatok, to je už ťažšie. Pokúsim sa čiastočne vysvetliť len oblasť nedostatku, podobne to totiž platí o všetkom.

Pozitívne myslenie stojí na tom, že my musíme mať pozitívne myšlienky podfarbené emóciami šťastia, radosti a vďačnosti,tieto pocity musia byť úprimné, intentzívne a vrelé, vychádzať z nášho vnútra. A aby sme ich dokázali precítiť, my ich musíme spoznať a spoznáme ich prežitím. Teda napríklad ja neviem, čo je radosť, kým ju nepocítim a neprežijem v skutočnosti. Ale ak my prežívame nejaké kritické obdobie, aj keď o tomto všetkom vieme, veľmi ťažko sa nám podarí navodiť si tieto pocity, hoc práve príčinou nášho utrpenia je práve intenzívne preciťovanie opačne ladených pocitov, žiaľu, smútku, sklamania, hnevu, atď.

A sme v začarovanom kruhu. Takže čo robiť?

Treba najskôr riešiť už existujúce RM, ktoré vytvárajú našu terajšiu realitu, následkom ktorých preciťujeme trápenie. Spôsob, ako nájsť RM rieši metóda ich zisťovania, ale pokúsim sa aspoň trochu vysvetliť tento postup. Vychádzame z reality, kedy pociťujeme nedostatok, pokúsime sa zistiť, čo cítime pri pomyslení na nedostatok, čo nás najviac hnevá, trápi, ničí, ísť hlboko do svojich pocitov, tu nájsť tie najsilnejšie pocity či už smútku, bezvýchodiska, žiaľu, bezmocnosti, zúfalstva alebo sklamania nad tým, že akokoľvek sa snažíme šetriť, obmedzovať sa, nie a nie vyjsť. Keď sa nám podarí nájsť, ktorý je ten najintenzívnejší pocit, od neho sa odvíja RM. V prípade nedostatku peňazí, ale aj v iných prípadoch, je zvyčajne tých intenzívnych RM viac a treba ich hľadať a riešiť postupne všetky, tu však na to nie je priestor. Preto vyberieme len jednu RM. Napríklad zistím, že najviac ma trápi, že si nedoprajem, že sa vždy musím kvôli nedostatku peňazí obmedzovať, aby rodina prežila a neviem nájsť východisko. Skúsme teraz nájsť RM, tá je asi takáto: Som bezmocný, zúfalý,obmedzovaný.Toto intenzívne preciťujem. A čo asi prečíta vesmír? Znovu si uvedomme,že vesmír skutočne nerozlišuje,či sa my trápime alebo radujeme, vesmír len reaguje na naše vysielanie a umožní nám prostredníctvom situácií a ľudí prežiť v realite naplnenie nášho vysielania, teda vesmír číta: Preciťuješ bezmocnosť, zúfalstvo, obmedzovanie. Vesmír zachytáva toto naše preciťovanie v súvislosti s myšlienkou nedostatku peňazí ako našu požiadavku, ktorou vysielame potrebu zažiť naplnenie týchto našich pocitov vo fyzickej realite a pôsobením univerzálnych zákonov zariadi príchod do nášho života ľudí a situácie, kedy budeme môcť prejaviť svoju bezmocnosť, zúfalstvo a obmedzovanie sa. A to zažívame dovtedy, kým sú naše RM podfarbené týmito emóciami, až kým sa nám nepodarí zmeniť alebo aspoň zmierniť intenzitu tohto nášho vysielania, (môžeme to zažívať aj roky). A tu je príležitosť ako to zmeniť. V tomto momente sa totiž udialo to, že my sme našu neprospešnú RM „odhalili“ a už nie je utajená a skrytá v podvedomí, ale dostala sa do úrovne vedomej, rozumovej, už o nej vieme. A tu je možné odraziť sa a reálne začať rozmýšľať, čo sa s tým dá ďalej robiť, aby vysielanie tejto RM stratilo na intenzite, tu už zapojíme rozum. My musíme pochopiť, čo vysielame a čo číta vesmír.

Teda, na úrovni vedomej som pochopil, že sa potrebujem naučiť mať radosť z toho, že si doprajem a zároveň uveriť tomu, že tým neobmedzím ostatných. Nuž ako? Prestať mať ten pocit, ak sebe doprajem, obmedzím ostatných. Ako prestať mať ten pocit? Rozmýšľajme, sme na rozumovej úrovni, my si to normálne uvedomujeme, pretože RM sme už našli a riešime to ako problém. Tu to už nie je také zložité ako sa to zdá. Nuž, ako zistiť, či keď ja si doprajem, obmedzím alebo neobmedzím ostatných? Nuž tak, že to vedome skúsim. Vedome si začnem dopriavať. Ak som predtým kúpil banány len pre deti, teraz kúpim povedzme menšie, ale o jeden viac, teda aj pre seba. Ak som predtým vošiel do obchodu, dostal na niečo chuť, povedal som si, veď ja sa bez toho zaobídem, dnes si tú chuť nenechám prejsť, ale dovolím si kúpiť to. Keď idem okolo zmrzliny a dostanem na ňu chuť, kúpim si ju ešte predtým ako sa vnútorne začnem od nej odhovárať, že je drahá, alebo nestíham autobus, atď. A vychutnám si ju, mňam, aká je dobrá a preciťujem ten pocit radosti, že mi chutí, výborne ma osvieži v tom teple. Ako náhle dostanem na niečo chuť, hneď si to doprajem, kým stihnem začať nad tým špekulovať. Ak už začnem špekulovať, uvedomím si to, že už premýšľam a hľadám dôvody, prečo si nedopriať, uvedomím si, že by som znova posilnil RM, ktorou vysielam pocit obmedzovania sa a tu sa zase rozumovo zastavím a doprajem si.

Takto cielene získame pocit dostatku a pocit, že sme si dopriali a naozaj nikto nemal menej. Naučíte sa to na úplných drobnostiach, ide o to, že vedome začnete preciťovať radosť a tento pocit sa vám stane vlastným. Toto už robíme na vedomej úrovni, doslova sa tu krôčik po krôčiku učíte dopriať si a to sa už dá. Sami uvidíte, že ostatní nebudú mať menej. A až teraz, si môžeme pohodlne sadnúť a predstaviť si ako k nám prichádza dostatok, precítiť radosť z toho, že si tento dostatok doprajem, pretože ja som už jednoducho túto radosť spoznal, keď som si doprial v skutočnosti a dokázal ju precítiť. A zároveň s tým, precítime aj vďačnosť za to, že sme dokázali pochopiť a uvedomiť si ten úžasný pocit šťastia a radosti z dostatku. A tu sa nám do podvedomia dostanú už pre nás prospešné RM, a tým, že zmeníme naše vysielanie, zmeníme aj to, čo prečíta vesmír a následne nám začnú prichádzať do života situácie a ľudia, ktorí nám náš nový pocit radosti a vďačnosti za dostatok umožnia prežívať. Nuž, ale takto treba riešiť každú jednu RM sprevádzanú nechceným pocitom, to nie je prechádza ružovou záhradou, asi sa nám to nepodarí za 2 dni, ale ak si uvedomíme, že nedostatok zažívame niekoľko rokov,tak toto hľadanie skutočne stojí za to. A keď to začneme riešiť, akoby sme obracali listy v knihe a začne sa nám dariť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: Piatok trinásteho

od terez254 » Sob Mar 07, 2015 3:16 pm

citala si o tom aj knihy?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: Piatok trinásteho

od melindi » Sob Mar 07, 2015 4:32 pm

Nie. Len na internete čítam také veci. Čo myslíš o sekty/napr. sekta Jehovista/? Poznáš také ľudi, ktoré sú členy takým sektám? U nás v okresnom meste sú dve také sekty. Aj tu býva v činžiaku jeden pán, ktorý je Jehovista.
Môj bývalý šef bol tiež jehovista. Ale on a manželka sú veľmi dobrý ľudia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: Piatok trinásteho

od terez254 » Sob Mar 07, 2015 5:26 pm

melindi píše:Nie. Len na internete čítam také veci. Čo myslíš o sekty/napr. sekta Jehovista/?


neviem, co na to povedat. nechapem, preco sa niekto na nieco take da.
tu je o tom clanok..
http://www.grkatsp.estranky.sk/clanky/n ... visti.html

ja chvalabohu nepoznam...viem, ze dostat sa do takejto sekty je nebezpecne.
nehovorim, ze jehovista musi byt hned zly clovek. je to aj podla toho ako to kto berie. ale pocula som, ze je tazke dostat sa z ich sekty.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: Piatok trinásteho

od melindi » Pon Mar 09, 2015 8:02 am

Pozor na tieto sekty: Pripravia vás o rozum, majetok a možno aj o život!
BRATISLAVA - O mnohých sektách je známe, že ich alternatívne metódy častokrát prekračujú hranice zákona. Svojich veriacich dokážu zmanipulovať tak, že im zakazujú jesť, liečiť sa a nechýba ani sexuálne zneužívanie zo strany "najvyššieho".

Tí, ktorí hľadajú duchovnú istotu a pevný bod vo svojom živote, o ktorý by sa mohli oprieť, by mali byť na pozore. Hrozí im totiž, že sa nechajú zlákať sektou alebo kultom, ktorý ich pripraví nielen o majetok, ale aj o rozum či nedajbože život. Tu sú tie najnebezpečnejšie z nich:

Nebeská brána

Keď v roku 1970 Američan Marshall Applewhite prekonal infarkt, dospel k názoru, že je vyvolený Bohom. Na tie isté chodníčky zlákal aj zdravotnú sestru Bonnie, ktorá ho ošetrovala. Títo dvaja čudáci onedlho založili kult zvaný Nebeská brána, ktorého stúpenci verili, že svet čoskoro zničia mimozemšťania. Bolo preto treba vymyslieť spôsob, ako apokalypsu prežiť. Ľudí mal spasiť chvost Hale-Boppovej kométy, na ktorom vraj jazdila vesmírna loď. Jej úlohou bolo premiestniť ich duše na inú planétu, kde by dostali nové telo. Museli spraviť jediné - spáchať samovraždu. Marshall, ktorý si hovoril aj Bo alebo Do, na ňu v marci 1997 nahovoril 39 svojich stúpencov. Tí sa jeden po druhom vrátane samotného Applewhita zabili v kalifornskom San Diegu tak, že užili barbituráty a pili alkohol a potom sa udusili vreckom. Samovrahov našli ležať na posteliach, oblečených v čiernych teplákových súpravách, obutých v teniskách značky Nike a prekrytých fialovou látkou. Smutná udalosť sa zapísala do dejín USA ako najväčšia masová samovražda.

Pozor na tieto sekty:
Óm šinrikjó

Takmer pred tridsiatimi rokmi založil Japonec Asahara Soko náboženské hnutie Óm šinrikjó (v preklade Najvyššia pravda), ktorému sa hovorí aj Aleph. Soko tvrdil, že dokáže vyliečiť všetky choroby. Jeho nasledovatelia mu museli po vstupe do sekty odovzdať všetok svoj majetok, pretože to malo očistiť ich karmu. Členov sekty, ktorí sa praktikám vodcu vzopreli, nechal ponoriť do vriacej vody. Buď utrpeli popáleniny alebo zomreli. Óm šinrikjó sa stala neslávne známou v roku 1995, keď spáchala najväčší útok v tokijskom metre, do ktorého vypustila nervový plyn sarín. Zahynulo vtedy dvanásť ľudí a viac ako päťtisíc sa priotrávilo. Asahara bol za to popravený. O päť rokov neskôr sa hnutie zrieklo násilných činov a ospravedlnilo sa ich obetiam, resp. pozostalým obetí.

Pozor na tieto sekty:
Rád slnečného chrámu

Táto sekta vznikla v kanadskom Quebecu. Jej prívrženci veria, že rituálnou samovraždou v plameňoch dosiahnu posmrtné cestovanie a znovuzrodenie na hviezde Sírius. Jedným z najvyššie postavených členov bol skladateľ a dirigent Michel Tabachnik. V rokoch 1994 až 1995 sa vo Švajčiarsku, Francúzsku a Kanade upálilo 74 členov Rádu chrámu slnka. Polícia Tabachnika obvinila z toho, že ich na samovraždu naviedol. Súd vo východofrancúzskom meste Grenoble ho však všetkých obvinení zbavil.

Church of Euthanasia

Medzi slogany tohto podivného amerického spoločenstva, ktoré založil v Bostone v roku 1995 Chris Korda, patrí napríklad "Zachráň planétu a zabi sa" či "Zjedz plod tepľoša, aby si potešil Ježiša". Organizácia bojuje za potraty, homosexualitu, samovraždy, análny sex i kanibalizmus. To všetko v snahe zabrániť nekontrolovateľnému množeniu ľudskej populácie. Do povedomia verejnosti sa spolok dostal po teroristických útokoch na newyorské dvojičky. Na svojom webe totiž uverejnil video pod názvom "Rád sa pozerám", v ktorom sa striedavo objavujú zábery hardcore porna a pádu horiacich budov z 11. septembra 2011.

Pozor na tieto sekty:
Chrám ľudu

Zakladateľom Chrámu ľudu sa stal v roku 1955 James Warren Jones. Kult sa rýchlo rozrastal a v 70. rokoch mal len v Kalifornii dvanásť pobočiek. Warren neskôr v džungli v Južnej Amerike postavil osadu, ktorú pomenoval Jonestown. Jeho obyvatelia sa prakticky stali Jimovými otrokmi. Museli veľmi tvrdo pracovať, modliť sa, počúvať kázeň svojho šéfa z ampliónov. Mali zakázané spať a ženy boli sexuálne zneužívané. V roku 1978 sa život v osade navždy zastavil. Jones prikázal veriacim vypiť kyanid, pričom rodičia ho na jeho pokyn pichli svojim deťom do žíl. Celkovo pri tom zomrelo 918 ľudí vrátane 276 detí.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1279
Registrovaný: Str Aug 27, 2014 3:31 pm

Re: Piatok trinásteho

od terez254 » Pon Mar 09, 2015 9:56 am

Clovek ani nevie, co vsetko existuje.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 802
Registrovaný: Uto Sep 02, 2014 11:19 am

Re: Piatok trinásteho

od elis85 » Str Júl 15, 2015 4:31 pm

Deň, ako každý iný
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 47
Registrovaný: Pia Okt 24, 2014 9:13 am

Re: Piatok trinásteho

od Ivanka74 » Sob Máj 26, 2018 4:21 pm

V piatok 13 sa mi zatiaľ nikdy nič neobvyklé alebo nešťastné nestalo, takže je to podľa mňa len povera. To už mám radšej horoskopy .. z tých sa môžem aspoň niečo zaujímavé dozvedieť alebo priučiť, keď mám splín alebo neviem, ako ďalej. :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Pia Máj 25, 2018 4:03 pm

Re: Piatok trinásteho

od Karolina89 » Pia Sep 07, 2018 9:59 am

Len sviečka a žiadne horoskopy nebudú potrebné
https://sk.my-experiences.com/anti-jinx-ritual/
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pia Sep 07, 2018 9:58 am

Re: Piatok trinásteho

od mechanis » Str Júl 03, 2019 6:05 pm

tak horoskopy su celkom dobre https://horoskopy.pozri.sk/
jasne iba pre zabavu ale obcas to padne tak ze clovek normalne kuka :-)))
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Pon Jan 19, 2009 3:12 pm

Predchádzajúci

cron
Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť