Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - ...100%uspora pracich prostriedkov a penazi!!!!!!

...100%uspora pracich prostriedkov a penazi!!!!!!

od nelly123 » Uto Aug 10, 2010 1:58 pm

:wink: :wink: :wink:

....babybazarky-mam SUPER TIP!!!*ako ušetrit peniažky-euračiky :P :P :P :P ....stači ked si date"sekciu"kupim-a ušetrite každy mesiac(po dohode možno viac)na pracom prostriedku...je tam"priatel"-čo vykupuje "použite tangačiky :roll: :wink: :D :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: ...takže niet na čo čakat a posielat vo velkom :wink: "ma aj pozitivne referencie-takže peniažky určite odošle...a vy si možete kupovat dalej a dalej nove a nove tangačiky a spokojne budu obe strany!...... :idea: mna už porazi-že čo tu neuvidim :lol: :lol: :lol: ...sila,ale čo----doležite je že ušetrite peniaze,čas,praci prostriedok a ešte to je "EKOLOGICKE voči životnemu prostriediu :D :D :D ............................. :wink: :x škoda len,že tie tangače ja neoblubujem... :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: ...100%uspora pracich prostriedkov a penazi!!!!!!

od Janka81 » Pia Aug 13, 2010 11:15 pm

nelly123 píše::wink: :wink: :wink:

....babybazarky-mam SUPER TIP!!!*ako ušetrit peniažky-euračiky :P :P :P :P ....stači ked si date"sekciu"kupim-a ušetrite každy mesiac(po dohode možno viac)na pracom prostriedku...je tam"priatel"-čo vykupuje "použite tangačiky :roll: :wink: :D :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: ...takže niet na čo čakat a posielat vo velkom :wink: "ma aj pozitivne referencie-takže peniažky určite odošle...a vy si možete kupovat dalej a dalej nove a nove tangačiky a spokojne budu obe strany!...... :idea: mna už porazi-že čo tu neuvidim :lol: :lol: :lol: ...sila,ale čo----doležite je že ušetrite peniaze,čas,praci prostriedok a ešte to je "EKOLOGICKE voči životnemu prostriediu :D :D :D ............................. :wink: :x škoda len,že tie tangače ja neoblubujem... :wink: :wink: :wink:

jááj Deniska!!!tak konečne som sa tu dostala :wink: :wink: idem mu napísať,už som sa zľakla,že musím zase prať :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Sob Aug 14, 2010 9:22 am

no ja SOM TO NENASLA ALE ZNIE TO DOBRE :lol: :lol: :wink:

opravujem uz som nasla nick 1priatel
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Aug 14, 2010 11:29 pm

inguli píše:no ja SOM TO NENASLA ALE ZNIE TO DOBRE :lol: :lol: :wink:

opravujem uz som nasla nick 1priatel

inguli,tak si ma zachránila :wink: :wink: :wink: idem na to :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Sob Aug 14, 2010 11:32 pm

no neviem babenky,ale otrida tam nakupovala a nesťažovala si :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Ned Aug 15, 2010 10:23 am

Janka81 píše:no neviem babenky,ale otrida tam nakupovala a nesťažovala si :wink: :wink: :wink:

ano aj ja som videla ani nemusela sa stazovat...
podla mna tu ide v tejto teme o to nellyke ze je to "nezvycajne" :lol: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od otrida11 » Ned Aug 15, 2010 11:26 am

TAK BABY, IDEM SA ZAPOJIT.
KED SOM CITALA PRISPEVOK OD nelly123, MUSELA SOM SA POUSMIAT. NAJRADSEJ BY SOM SEM SKOPIROVALA CELU NASU KOMUNIKACIU, LEBO TO BOLO ZAUJIMAVEEE, A VELMI MILEEE. :lol:
PODOTYKAM, ZE VTEDY V JEHO INZERATE NEFIGUROVAL FAKT, ZE AJ "POUZITE" :oops: :oops: :oops:
PONUKALA SOM NEJAKE NOVE NOHAVICKY NA PREDAJ, ON SA OZVAL.
VYBRAL SI, ZAPLATIL, PREBRAL A BOL NESMIERNE NADSENY, NEVEDEL SA DOCKAT. :lol: A POTOM DAKOVAAAAAL.
PROSTE BLESKOVY OBCHODIK NA JEDNOTKU.
Z CELEJ NASEJ KOMUNIKACIE SOM MALA POCIT, ZE JE TO CHALAN, KTORY NESKUTOCNE MILUJE SVOJU PRIATELKU, CHCE JEJ SPRAVIT RADOST, AKO AJ SEBE... :oops: :oops: :oops:
NEZALEZALO KOLKO NOHAVICIEK, ZA KOLKO, HLAVNE CO NAJVIAC SEXXXXI. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
TAKZE AK NIECO TAKE MATE, (NEMYSLIM, PRE BOHA POUZITE), SMELO SA MU OZVITE. PO PREBEHNUTI OBCHODIKU JEHO NICK URCITE POPUTUJE DO VASEJ KOLONKY :arrow: OBLUBENI UZIVATELIA.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Ned Aug 15, 2010 4:57 pm

:P :P :P :wink: ...baby,ja som najskor neprečitala ten"paradoxne vtedy prvy inzerat.ale že priatelke" :lol: :lol: :lol: ....potom som našla ten v poradi,že 1 inzerat a tam sa priatel,"odviazal a odvažil sa napisat že použite"....to ma dostalo---smiala som sa do nekonečna a ešte dalej" :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D ...nenormalne "dobru naladu mi navodil....a to aj preto,že všetko :P "nenormalne"tu hned rozoberame a takuto"absolutne normalnu vec"prehliadneme :roll: :idea: :wink: :D :D :D :D ....ale je fakt"dobry,taky odvažlivec... a na detskom bazariku :shock: :idea: :wink: :) :) :) :) :) :o smiat sa či plakat---ale je to aspon ekologicke pre živ.prostredie :wink: :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Aug 15, 2010 10:04 pm

otrida a Deniska...tak ste ma fajn pobavili :wink: :wink: :wink: :wink: asi fešák na pokeci neuspel,tak sa šupol aj sem..xixixixi..Ale ked je taký milý,niet čo dodať..idem niečo pohľadať aj ja :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od nelly123 » Pon Aug 16, 2010 11:28 am

Janka81 píše:otrida a Deniska...tak ste ma fajn pobavili :wink: :wink: :wink: :wink: asi fešák na pokeci neuspel,tak sa šupol aj sem..xixixixi..Ale ked je taký milý,niet čo dodať..idem niečo pohľadať aj ja :lol: :lol: :lol:

:D :D :D "Jani,ale sexi-sexi-sexi :wink: :P :P :P :P---potom napiš.ako sa mu pačili :wink: :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Str Aug 18, 2010 10:30 pm

nelly123 píše:
Janka81 píše:otrida a Deniska...tak ste ma fajn pobavili :wink: :wink: :wink: :wink: asi fešák na pokeci neuspel,tak sa šupol aj sem..xixixixi..Ale ked je taký milý,niet čo dodať..idem niečo pohľadať aj ja :lol: :lol: :lol:

:D :D :D "Jani,ale sexi-sexi-sexi :wink: :P :P :P :P---potom napiš.ako sa mu pačili :wink: :D :D :D

Len dúfam Denka,že aj zaplatí dobre---hahahaha :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť