Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - adresa kupujucej-predavajucej

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

adresa kupujucej-predavajucej

od lucmar » Ned Mar 29, 2009 5:24 pm

Dobry den, mam otazku. Ako si zistim bez toho, aby som sa musela spytat kupujucej, odkial je :?: Ked som klikla na: inzerenti-prihlasovacie meno, tak som sa dostala len k tomu, kedy sa registrovala a k poctu inzeratov. Dakujem za odpoved :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Mar 29, 2009 6:10 pm

ahoj, pokial nema ziadny inzerat, tak to nezistis...ale ak ma nejake inzeraty, zistis to tak, ze si otvoris jeden inzerat a tam pod "nickom" je uvedene: stav predajcu, pridany dna, tel., lokalita,,,ale nie vsetci tam pisu mesto, odkial su,,, :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lucmar » Ned Mar 29, 2009 8:12 pm

Dakujem za odpoved, toto som zistila aj ja a dufala som, ze sa ktomu nejako dopatram cez odpovede na portali. papa :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť