Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Ako davate referencie

od adinka33 » Pia Máj 28, 2010 3:34 pm

martinka74 píše:
adinka33 píše:
martinka74 píše:Podme sa mi radsej starat o deti,lebo pride dotycna a bude nam beda.
P.S staci pozriet foto aj to vela napovie.

tak sme ohromné.... néééééééééééééééééééééééé :twisted: :twisted: :twisted: keď všetko stíhame,,, :lol:

Az na tie obchodiky,tam sa na nu nehrabeme. :D :D

:oops: :oops: :oops: :oops: až sa normálne hanbím teraz,,,,

no, tak to nie sme teda potom také ohromne dokonalé... :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Máj 28, 2010 3:36 pm

Tak ale aspon sa vzdy dobre pobavime,teda aspon niektore.Celkom dobre mi to obcas padne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Pia Máj 28, 2010 3:49 pm

martinka74 píše:
adinka33 píše:
martinka74 píše:Podme sa mi radsej starat o deti,lebo pride dotycna a bude nam beda.
P.S staci pozriet foto aj to vela napovie.

tak sme ohromné.... néééééééééééééééééééééééé :twisted: :twisted: :twisted: keď všetko stíhame,,, :lol:

Az na tie obchodiky,tam sa na nu nehrabeme. :D :D

:D ani sa radsej nehrabme...............sice baby....biznis je biznis :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Pia Máj 28, 2010 4:11 pm

v vy ste take ..........to vam tak vadi ze mam obchodiky a ze su ludia spokojn ze sa vracaju to len svedci o tom ake ste vam to asi nejde tak ako mne a to ze mi davaju referencie ku kazdej veci to len ludia vidia ake mam veci tak laskave sa starajte o svoje veci a nerieste mna lebo uz ma to nebavi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Pia Máj 28, 2010 4:13 pm

gonica vas sere ze mate len 23 a ja 49 co??? az nemozete v noci spat co??? uz mi dajte pokoj laskave lebo furt len do mna narazate a urazate ma treba sa niekedy zamysliet nad sebou
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Pia Máj 28, 2010 4:26 pm

Taaaaaaaaaaak teraz no coment.
Livija nič proti,ale nikto vás tu nemenoval tak nechápem čo útočíte.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Pia Máj 28, 2010 4:28 pm

janka97 píše:Taaaaaaaaaaak teraz no coment.
Livija nič proti,ale nikto vás tu nemenoval tak nechápem čo útočíte.
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

LEBO MNE TU DAVAJU REFERENCIE ZA KAZDU VEC CO KUPIA LEBO SU SPOKOJNE A RADI SA VRACAJU TAK PRETO SOM TO NAPISALA MYSLELA SOM ZE ZAS NA MNA UTOCI GONICA AKO STALE AK TO TAK NIE JE TAK SA OSPRAVEDLNUJEM
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Pia Máj 28, 2010 4:37 pm

Livija aj keby to bolo na teba myslené tým že si sa vyjadrila si sa zase zviditeľnila a načo??? Nechápem Tvoje zmýšlanie keby som sa tu našla v nejakej diskusii určite by som čušala ako voš pod chrastou a nie všetkým ktorí nevedia o koho ide ukázať : Maminky tak táto diskusia je o mne hoci ma nemenujú. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Prepáč ale nechápem ťa skôr si mala súkromne napísať dotačnej a ujasniť si či je diskusia o tebe a spýtať sa prečo ťa pretriasajú :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

To je len môj názor, nič proti
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Pia Máj 28, 2010 4:40 pm

TIE VASE KLEBIETKY A OHOVARACKY SVEDCIA LEN O VAS AKE STE NEHNEVAJTE SA NA MNA ALE AJ KED MAM LEN 22 ROKOV AJ TOTO JE NA MNA PRIVELA AJ TO AKO TU NIEKTO UTOCI NA ALEX CI MOZE CI NMOZE DAVAT SMAJLIKOV NO TAK PREPACTE ALE CO JE VELA JE MOC
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janka97 » Pia Máj 28, 2010 4:43 pm

livijja píše:TIE VASE KLEBIETKY A OHOVARACKY SVEDCIA LEN O VAS AKE STE NEHNEVAJTE SA NA MNA ALE AJ KED MAM LEN 22 ROKOV AJ TOTO JE NA MNA PRIVELA AJ TO AKO TU NIEKTO UTOCI NA ALEX CI MOZE CI NMOZE DAVAT SMAJLIKOV NO TAK PREPACTE ALE CO JE VELA JE MOC

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nechápem vás a asi nikdy ani nepochopím a nemám ani o moc viacej rokov ako vy
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Pia Máj 28, 2010 6:21 pm

janka97 píše:
livijja píše:TIE VASE KLEBIETKY A OHOVARACKY SVEDCIA LEN O VAS AKE STE NEHNEVAJTE SA NA MNA ALE AJ KED MAM LEN 22 ROKOV AJ TOTO JE NA MNA PRIVELA AJ TO AKO TU NIEKTO UTOCI NA ALEX CI MOZE CI NMOZE DAVAT SMAJLIKOV NO TAK PREPACTE ALE CO JE VELA JE MOC

Nechápem vás a asi nikdy ani nepochopím a nemám ani o moc viacej rokov ako vy

a ja zas nechapem vas nemate asi co robit tu ked len každeho ohovarate
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Máj 28, 2010 6:48 pm

Janka skoda casu komu neni vzhuru dano na BB nekupi aj ked mu daju referenciu za kazdu vec co preda. :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Máj 28, 2010 7:10 pm

Inač baby,,ja tu mám tiež teraz obchodíky,kde hned dve maminky brali po viac vecí spolu 5---Inak toto ma až teraz napadlo,že 5 referencií :wink: Ja som si to všimla u Lívie,ale nejak som to osobne neriešila,lebo tento týždeň je už nejaký hustý aj sám o sebe :roll: :cry:
mala by mám tu asi alex vysvetliť,ako v týchto prípadoch postupovať-ťo ked ma mamina požiada,že chce za každú vec zvlášť referenciu :idea: Má na to právo :?: :?: Lebo pri každej správe,čo sa ide vymazať,Vás to upozorní,že ste nezadali ref.
Poniektoré baby to takto už dávno robia,veľakrát som si všimla podozrivo veľa ref.,ale starala som sa o svoje ,s ktorými som spokojná :lol:

Tak ako to je správne-ZA KAŽDU VEC REF: ZVLASŤ,ALEBO LEN JEDNA ZA JEDEN OBCHOD?AJ KEĎ SA PREDA NARAZ VIAC VECI :?: :?: :?: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od livijja » Pia Máj 28, 2010 7:16 pm

Janka81 píše:Inač baby,,ja tu mám tiež teraz obchodíky,kde hned dve maminky brali po viac vecí spolu 5---Inak toto ma až teraz napadlo,že 5 referencií :wink: Ja som si to všimla u Lívie,ale nejak som to osobne neriešila,lebo tento týždeň je už nejaký hustý aj sám o sebe :roll: :cry:
mala by mám tu asi alex vysvetliť,ako v týchto prípadoch postupovať-ťo ked ma mamina požiada,že chce za každú vec zvlášť referenciu :idea: Má na to právo :?: :?: Lebo pri každej správe,čo sa ide vymazať,Vás to upozorní,že ste nezadali ref.
Poniektoré baby to takto už dávno robia,veľakrát som si všimla podozrivo veľa ref.,ale starala som sa o svoje ,s ktorými som spokojná :lol:

Tak ako to je správne-ZA KAŽDU VEC REF: ZVLASŤ,ALEBO LEN JEDNA ZA JEDEN OBCHOD?AJ KEĎ SA PREDA NARAZ VIAC VECI :?: :?: :?: :idea:

janka a nie je dobre že clovek ohodnoti každu jednu vec ?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Pia Máj 28, 2010 7:20 pm

Je to trapne a naozaj na to nie sme odkazane narozdiel od Livijje.Predavam aj na MMB a tam sa tiez dava za obchod,aj ked sa kupi viac veci len jedna referencia.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť