Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Ako dlho trvá nabehnutie silver účtu???

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Ako dlho trvá nabehnutie silver účtu???

od janka97 » Pia Dec 11, 2009 12:49 am

Ahojky chcem sa spýtať ako dlho trvá pokiaľ nabehne prevod peniažkov z inej banky a následne ako dlho trvá nabehutie silver účtu. Napr. dnes večer som urobila prevod tak kedy asi tak môžem čakať, že budem mať účet silver. ĎĎĎAAAKKKUUUJJJEEEMMM
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od kbatisova » Pia Dec 11, 2009 11:25 am

Prevod z jednej banky do inej cca 2 dni. Po pripísaní peniažkov na účet, admin ihned nastaví tvoj účet. Aspon tak to bolo u mna. Neviem ako u ostatných užívatelov. :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lilima » Pia Dec 11, 2009 11:36 am

jedine ak by si mala tu istu banku..vtedy by to bolo ihned,ale ano,inak cca 2 dni :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

učet silver,nabehnutie platby

od nelly123 » Sob Dec 12, 2009 3:16 pm

ahojte kočky,mam otazku:teraz som si predplatila silver učet,platila som cez internetbaiking(dexia banka)....baby b.ma tatra banku,ukazuje mi že datum splatnosti je 14.12.09,chcem sa spytat že peniaze za platbu budu poslane 14.12+tie 2 dni,alebo 14.12 už budu mat moju platbu na učte?(cez vykend sa asi nerealizuju platby?!)a ešte jeden dotaz,ked zadam teraz nove inzeraty,ako štandart,potom budu znovu aktualizovane ako inzeraty- silver?dakujem za info :idea: :idea: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lilima » Sob Dec 12, 2009 4:31 pm

nelly 14.12,uz budu na ucte BB,ale o tom zdavani inzeratkov ti neporadim,lebo mne kym presiel ucet zo standardu na silver som bola bloknuta a vobec sa mi nedali nahadzovat inzeraty... :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gabinaDS » Uto Dec 15, 2009 8:14 am

Ahojte! Aj ja som teraz predplatila silver,aj som dostala lego darček behom týždňa!!!A prebehla tá aktivácia dosť rýchlo, behom 4 dní, lenže odvtedy mám problémy s prihlásením, no a dnes sa mi stratili nejak inzeráty, z 49-och mám len prvú stranu....ja neviem, kde ich mám hľadať...Poradte mi, prosím!!!Dík
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: učet silver,nabehnutie platby

od admin » Uto Dec 15, 2009 11:23 am

nelly123 píše:ahojte kočky,mam otazku:teraz som si predplatila silver učet,platila som cez internetbaiking(dexia banka)....baby b.ma tatra banku,ukazuje mi že datum splatnosti je 14.12.09,chcem sa spytat že peniaze za platbu budu poslane 14.12+tie 2 dni,alebo 14.12 už budu mat moju platbu na učte?(cez vykend sa asi nerealizuju platby?!)a ešte jeden dotaz,ked zadam teraz nove inzeraty,ako štandart,potom budu znovu aktualizovane ako inzeraty- silver?dakujem za info :idea: :idea: :idea:

Ked posielate v sobotu platbu do inej banky, odide z Vasho uctu az v pondelok. Platbu na ucte este pripisanu nemame, predpokladam ze bude v priebehu tohoto dna. Tej druhej otazke dost nerozumiem, lebo ako standard nemozete pridavat ani nove izneraty (myslim tym tovar oznaceny ako Novy Tovar inzeraty samozrejme ano az do 150), ani aktualizovat. Ked Vas prepneme na Silver budete moct inzeraty aktualizovat kazdych 36 hodin od datumu vlozenia, alebo od datumu aktualizacie inzeratu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť