Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Lekári a zdravie - ako na Herpes?

od dannii » Str Sep 23, 2009 3:02 pm

dakujem vam babulky,snazim sa liecit :D :D :D :D :D .

len to nejdéééééééééé.aby nebolo malo Petka si doniesla spoluziacku zo skoly a ja sup im varit obed,lebo sa v skole nenajedli

a Adinka pridem,ked Emus nastupi do skolky :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od peetra » Str Sep 23, 2009 4:23 pm

este maju v lekarni taku vodicku vola sa to tusim herpik ak sa nemylim a ta je super to si das na tampon odlicovaci trochu a cca 10 min. drzis na tom herpese ale to pomaha stipe to ale pomaha ...je viac druhov silnejsi aj slabsi tusim a nestoji vela ale pomaha ....ale je ho dost tazko zohnat :? nemava ho kazda lekaren..tak drzim palceky a zelam skore uzdravenie :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Str Sep 23, 2009 4:31 pm

dakujem Peti.skusim poslat malu do lekarne :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivien166 » Str Sep 23, 2009 8:43 pm

ahoj mne jednoznačne pomôže za dva dni krém Herpesin mám ho z lekárne a je to bomba Ingi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od eminga » Str Sep 23, 2009 9:06 pm

draha inac to nevidim, ked uz nic nezaberie, tak nasadit typicky slovensky recept: horuca vana a caj zo slivovicou :lol: :lol: :lol: a este ten herpes potierat s tou slivovicou :lol: :lol:

ale vazne prajem skore uzdravenie, aby si si tu svadbu uzila :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bubufo » Str Sep 23, 2009 9:24 pm

tak slivka je iny liek, nic mi nevyliecilo zapal prsnika ked som kojila ako obklad zo slivky za chvilu prisla ulava.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Sep 24, 2009 11:26 am

jezis baby cele dni nic nejem a mam si dat horuci kupel so slivkou v ruke?no boha,to by som ine happy delo bola :D :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Sep 24, 2009 11:36 am

dannii aj ja mam od dnesnej noci teploty a to len tak s nicoho nic to som solidarna co?je mi tak na figu takze ta uuuplne chapem .aspom ze maleho zobrala mamina :wink: no ja ti mozem poradit len to ze ak mas herpes a este aj teplotu tak mas asi aj vonkajsiu aj vnutornu to nevyzera dobre mala bysi ist asi k doktorke aj ked budes mat liecky mohlo by ti to za dva dni zabrat. :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Sep 24, 2009 11:48 am

Natusik na pusine este mam hromadu,ale normalna mi konecne vecer ustupila.chvalabohu.ale to na puse,uz len same sa vylieci,lebo to mam velike,mokvave :( :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Sep 24, 2009 12:09 pm

dannii píše:Natusik na pusine este mam hromadu,ale normalna mi konecne vecer ustupila.chvalabohu.ale to na puse,uz len same sa vylieci,lebo to mam velike,mokvave :( :( :( :(

fúúúúú boškavat by som ta nechcela :lol: :wink: :lol: :wink:

skus ten nejaky alkohol ,alkohol vysusuje tak by to trosku mohol zmiernit.

no dannii ber to tak ze panbozko vie co robi ,nemozes byt predsa krajsia ako nevesta :wink: :lol: :wink: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Sep 24, 2009 1:03 pm

Natuska díky za toho panbozka.vsak asi to tak ma byt.no alkohol,idem ozaj dole kupit daku slivku a zacnem si to vysusovat z vonka i vnutra,boze uz sa tesim aka budem vysmiata :D :D :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sisu22 » Štv Sep 24, 2009 1:16 pm

dannii píše:Natusik na pusine este mam hromadu,ale normalna mi konecne vecer ustupila.chvalabohu.ale to na puse,uz len same sa vylieci,lebo to mam velike,mokvave :( :( :( :(

nech ti ju Ivo vykuse :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Sep 24, 2009 1:24 pm

sisu22 píše:

nech ti ju Ivo vykuse :D :lol: :lol: :lol: :lol:

sisu a zase skoncia v posteli :wink: racsij nech ide po tu slivku ,dame stretko a vypalime si herpes spolu aj ten co nemame :wink: no nikdy nevies kedy sa taky herpesisko vyhodi,to by bola prevecia :wink: :lol: :wink: dannii šup šup pre slivku...sa zabavime jak na svadbe :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dannii » Štv Sep 24, 2009 5:06 pm

no Natus kupim cucoriedkovicku,lebo slivku ja nelubim a hrusky som prepita,vsak Bubu??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .no to stretko by nebolo konecne odveci
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od natusa » Štv Sep 24, 2009 5:47 pm

dannii píše:no Natus kupim cucoriedkovicku,lebo slivku ja nelubim a hrusky som prepita,vsak Bubu??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .no to stretko by nebolo konecne odveci

noooo ved kazde ovocie je zdrave :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť