Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - alkohol za volantom

Re: alkohol za volantom

od melindi » Ned Sep 07, 2014 8:30 am

Ďakujem. :D :D :D Priateľ je vedľa mňa. Už od júla nerozprávajú. Vtedy som ležala s dcérou v nemocnice, a svokra zavolala mi, že nepozdravila som jeho kamarátke. Ale to nie je pravda, lebo vedľa mňa stal priateľ a počul. Vtedy môj priateľ pohádal aj s matkou aj s bratom. Od tej doby priateľ nemá robotu. Pracovali spolu s bratom ako maliari.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Ned Sep 07, 2014 10:52 am

ci pána....hlavu hore....kašli na nich....príde niečo lepšie :wink: :wink: nerozumiem, že to ľudia vedia byť taký zlý.....a k ďalším dvom synom sa správa ako? oni majú svoje rodiny????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Ned Sep 07, 2014 1:19 pm

Dufam, že áno. Bohužial existuju aj take ludia. Tie dve syna má rada. Starši má jedneho 5 ročneho syna. Jeho manželka je učitelka. S nim robil moj priatel. Mladši syn byva ešte doma. On ma priatelku. Len minuli rok začali spolu chodit.
Svokra to videla doma. Mala brata. Bratovu manželku nemali tiež radi. Aj jej matka všetko robila, aby oni rozišli.
Nevieme, prečo je taka. Priatel, ked byval doma on platil plyn. Dal matke vela peniaze. Možno, že peniaze chybaju svokre.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Ned Sep 07, 2014 2:14 pm

aha, takže prišla o časť príjmu, ktorý išiel do rodiny a s tým sa nemôže vyrovnať....podľa toho čo tu píšeš, je strašne majetnická :( :( :( :( takí ľudia už iní nebudú....nemám rada takých ľudí :x :x :x :x :x a jeho otec sa ku tebe ako správa? ja sa ešte čudujem, že ste sa s priateľom nevzali len vy dvaja a tvoja rodina najbližšia, svokra keď tam nechce byť, tak nech nejde....len nerozumiem prečo sa mu aj brat otočil chrbtom, keď spolu aj pracovali....on býva u mamy??? :( :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Pon Sep 08, 2014 7:13 am

Tam nikto ma nemá rada. On býva v susednej dedine, ale každý deň je u mamy. Všetci robia to, čo hovorí mama. Ona je tam ako kráľovna. Už viac ako desať rokov nerobí. Bolia jej nohy. Ale invalid nedostala. Varí celý deň.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Sep 08, 2014 7:15 am

nič si z toho nerob...nemá to zmysel, tak sa nad ňou trápiť... sú dôležitejšie veci v živote.... :wink: :wink: :wink:
dnes, keď som išla do práce, tak mi vletel jeden idiot, narazil do brány, neviem či mal mikrospánok alebo vypité....tak som sa zľakla :x :x :x
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Str Sep 10, 2014 4:13 am

Pozreli ste včera správy? Čo hovoríte na Rezešovu?
U nás ide seriál Zsaruk-policajti. Tam sú zaujímavé prípady. Tam za vraždu dostanú ľudia 20 rokov.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Str Sep 10, 2014 6:52 am

ahoj, ja už sa k tomu nevyjadrujem....nie je to spravodlivosť :x :x :x :x pretože človek, keď má peniaze aj slobodu si získa, aká je to spravodlivosť voči tým ostatným???? :( :( :( :( ...kto má peniaze, aj slobodu si kúpi..... :( :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od melindi » Štv Sep 18, 2014 12:05 pm

Máš pravdu.
Najväčšia amnestia je u nás.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od elis85 » Str Nov 05, 2014 2:38 pm

nemam pekne slovo na to ...aj ked mne sa to stalo raz nahodou, no bolo to len jedno pivo
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od terez254 » Str Nov 12, 2014 10:12 pm

Jajus345 píše:Ahojte, čo si myslíte o vodičoch, ktorí užívajú alkohol a sadnú za volant.... :x

myslim si,ze je to nehorazne nezodpovedne. Ohrozuju nielen svoje zivoty, ale aj zivoty inych ludi.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Str Dec 03, 2014 11:42 am

dnes mi nedal, jeden arogantný vodič prednosť...stačilo len pár cm...vrazila by som do neho....tak ma to vystersovalo, že som mala problém dôjsť do práce... :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od keilayh » Str Dec 03, 2014 11:59 am

Jajus345 píše:dnes mi nedal, jeden arogantný vodič prednosť...stačilo len pár cm...vrazila by som do neho....tak ma to vystersovalo, že som mala problém dôjsť do práce... :oops: :oops: :oops:

Mne sa takéto stáva bežne, normálne nechápem kto povoluje tie vodičáky. Večne mi niekto vybehne alebo ide v zákrute do protismeru atď. Našťastie viem kde toto robia, tak idem vždy 20-tkou tak to ubrzdim. Inak raz sa mi stalo, že policajst skoro do mňa napálil :x :|
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Str Dec 03, 2014 12:03 pm

súhlasím, ale najviac ma štve, aký sú majstri sveta, ešte aj trúbiť po tebe budú....zaujímalo by ma, kde sa policajti vtedy nachádzajú :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť