disha11 píše:ja mám práve ten problém, že mne sa brucho zväčšuje a ani neviem ako. Tiež po 6-tej nejem a sladkosti vynechávam úplne, raz za čas si doprajem, ale nie večer a pijem aj nesladené čaje a vody. Ale nejako to nezaberá. Možno je to aj hormónmi, ktoré beriem na upravenie cyklu a tie spôsobujú, že priberám. Brucho je moja najväčšia problémová partia. Všetko mám v norme, som spokojná so všetkým okrem brucha.

disha11 píše:ja mám som mala s touto partiou vždy problém, ale odkedy beriem tie lieky, tak to vidieť trošku viac, aspoň podľa mňaa Tiež mi každý hovorí presne to isté čo tebe, že žiadne brucho nemám, ale mám. Keď si dám niečo obtiahnutejšie, tak mi hneď vidieť, že mám veľké brucho a aj veľkosť nohavíc som musela zmeniť
nohy a zadok mám v poriadku. Tiež som cvičila, ale podľa mňa to nemalo efekt. Ale myslím si, že pohybu mám dosť a aj sa stravujem celkom zdravo, tak neviem. Som zvedavá, čo mi ostane, keď otehotniem a porodím
či to bude ešte horšie? toho sa bojím.

disha11 píše:deti ma ešte len čakajú, tak uvidíme potom ako to bude. Ale pri deťoch sa človek nenudí a má viac pohybu ako keď je sámmusí sa obracať
Budem ti držať palce, aby sa ti podarilo aspoň to brucho zredukovať
ja som sa zmierila s tým, že ploché a rovné ho mať nebudem, keď som ho od malička nemala, ale chcela by som aspoň, aby sa mi trošku zmenilo. Hoci aj hormóny a vek človeka robia svoje. V lete je to to trošku lepšie, lebo mám také tuniky, ktoré sú voľné a nevidieť mi až tak to brucho

disha11 píše:ak pošleš prvá, tak možno pošlem aj ja.No všimla som si, že keď mám viac pohybu a nejem mäso, ale dám si niečo ľahšie, tak je to trošku lepšie

disha11 píše:ja necvičím, len sa proste hýbem, buď chodím na prechádzky alebo do školy, behám jednostaj zo školy na internát a po schodoch, čiže pohyb je, len keď som doma, tak je to horšie. Zatiaľ som nepociťovala, že by mi chýbala energia.

disha11 píše:http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000649/1462751/Ako-schudnut-v-pase-a-narovnat-chrbat--Cvik--vdaka-ktoremu-sa-budete-radovat-z-vysledkov-uz-po-par-dnoch- posielam ti link na jeden článokešte som ho nečítala, ale hádam tam nájdem niečo zaujímavé a nenáročné, čo mi pomôže zbaviť sa kíl na bruchu. Možno to inšpiruje aj teba

disha11 píše:ja mám zase pocit, že keď som na internáte, tak jem zdravšie ako keď som doma. Tam máme mäso, salámu a mám tiež aj menej pohybu. Na internáte je to naopak. Snažím sa jesť viac zeleniny, ovocia, jogurtov a hlavne menej a aj na obed si dám niečo nemäsité