Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - časopisy

časopisy

od Jajus345 » Pon Okt 06, 2014 3:33 pm

ahojte baby, aké časopisy čítate najradšej, čo vás najviac zaujíma? :wink: :wink: :wink: ja som si dnes kúpila Emmu a celkom zaujímavé články sú v nej.....len keby bola lacnejšia :( :( :( :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: časopisy

od sandras » Pon Okt 06, 2014 5:09 pm

žiadne, čítam internet
za časopisy plné reklám sa mi nechce platiť ... občas si kupim na dovolenku, ked viem, že budem mimo internetu, napr. Zdravie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Okt 06, 2014 5:21 pm

Aj ja citam vela na nete ale niekedy si kúpim aj časopis,co ta najviac zaujima?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Okt 06, 2014 6:04 pm

tak rôzne, deti a výchova, psychológia, životný štýl, vzdelávanie ... ale aj nové technológie, angličtina

nemám rada tie typicky "ženské" časopisy, neriešim velmi módu a kozmetiku, skor mam svoj štýl, ktorý nosím a aj kozmetiku mam svoju overenú a nemám prečo meniť podľa odporúčaní v časákoch
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Okt 06, 2014 6:09 pm

Ja citam aj tieto stránky lebo moda aj krása ci kozmetika ma zaujima,niezeby teraz som chcela meniť,ale niekedy je v tých casopisoch napisane dost zaujimavo...su tam aj dobre recepty,ani tie nepozeras?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Pon Okt 06, 2014 6:17 pm

:lol: no nestíham ja vyvárať doma. Cez materskú som študovala aj recepty, aj domáci jogurt vyrábala, domáci chlieb aj rožky piekla. Ale už to nestííííham.
My sa cez týždeň všetci stravujeme v škole/v robote, na víkend si deti vždy na sobotu rozkážu halušky a v nedelu varí manžel. Občas nejaký nedelný koláčik pozerám, alebo tortu ak mam upiecť deťom na sviatok, no to zvyčajne na nete, je to rýchlejšie.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od keilayh » Pon Okt 06, 2014 6:35 pm

Kedysi som si kupovala Evu, ale povedala by som, že tam v podstate nič nebolo a cena išla stále hore. Radšej si kúpim knihu, aj keď teda tie su tiež dosť drahe :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Pon Okt 06, 2014 6:48 pm

Tak to máš pravdu ani v Eve ani v Emme dokopy nic nie je a cena je privysoka...to si radšej kúpim Bajecnu ženu alebo Novy čas pre ženy,niekedy tam zvykne byt dost zaujimave čítanie....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladkaPD » Uto Okt 07, 2014 7:51 am

boze, nemam rada tieto casopisy ako su eva, emma, madam ci jako to je. je tam polovica listov reklama, druha polovica fotky a clankov velky prd. a za chvilu to bude stat 3eura, no dakujem pekne. Ja mam velmi rada casopis harpers bazaar, ten je sice tiez drahsi ale zato je tam vela clankov, je tam svetova moda da sa inspirovat tym. to je asi jediny casopis ktory som ochotna si kupit. a este je na nom dobre ze sa vyraba v dvoch alebo troch velkostiach. mam rada taky maly do kabelky, aj ked idem vlakom niekam, aspon potom nemusim velky format skladovat, maly supnem do kabelky a mam prazdne ruky.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Uto Okt 07, 2014 7:53 am

a to je len časopis o móde? o takomto som ešte nepočula...dá sa bežne niekde kúpiť? :wink: :wink: :wink: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vladkaPD » Uto Okt 07, 2014 8:02 am

Jajus345 píše:a to je len časopis o móde? o takomto som ešte nepočula...dá sa bežne niekde kúpiť? :wink: :wink: :wink: :wink:

nie iba o mode. je to velmi dobry casopis, su tam vseliake zaujimave a roznorode clanky. ale je mozne ze ho nemavaju vsade. uz sa mi stalo ze mi povedali ze mali sme iba tri kusy.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Jajus345 » Uto Okt 07, 2014 8:05 am

no skúsim sa za ním pozrieť :lol: :lol: :lol: a ke´d vnašom meste pochybujem, tak mi potom pošleš ty :lol: :lol: :lol: súhlasíš???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť