ja ovládam anglicky, nemecky, poľsky, rusky....bez tých jazykov by som nerobila túto prácu, čo robím, ale najväčší paradox toho všetkého je, že do popredia ide ruština ty ovládaš nejaký jazyk????
tak to nie si na tom až tak zle a využívaš jazyky niekde? Ja jazyky vyuzivam každý deň je to už 5 rokov....ucila som sa len v škole,ale vela veci som sa naučila popri práci....
zatial nevyuzivam a vdaka tomu som toho aj dost pozabudala najlepsia volba je ucit sa komunikaciou s cudzincami, bohuzial vsetci tuto moznost nemame. to mas vyhodu, ked ich pouzivas....aspon ich nezabudnes
To som rada aj ja lebo v dnešnej dobe je to potrebné, ale aj pri deťoch sa vela ucim.... v dnešnej dobe sa dá cudzí jazyk naučiť aj z internetu, tv, CD... dnes som dostala knihu v angličtine P.S. I love you, už sa nemôžem dočkať, kedy ju začnem čítať...
S tým suhlasim....ale ja som sa ucila viac,ked mal film aj titulky napr.aj detské rozprávky aj hračky sú výborne na vyucbu....dnes kurzy stoja okolo 100 eur...ucila si sa len v škole alebo máš aj nejaký kurz... Ked nekomunikuješ cudzím jazykom vela veci sa zabudne,ale by si neverila ako sa rýchlo do toho dostanes...ja by som chcela ísť na kurz talianciny...veľmi sa mi ten jazyk paci...
Ano strašne sa mi paci taliani krásne komunikuju aj po anglicky,ja mam na starosti talianskych a francúzskych klientov preto chcem talianctinu,francuzstina sa mi nepáči,a to už aj z toho dôvodu,aki sú francuzi arogantni...niekedy mam problém rozumieť im ked rizpravaju po anglicky lebo oni strašne hltaju r...
Jajus345 píše:ja ovládam anglicky, nemecky, poľsky, rusky....bez tých jazykov by som nerobila túto prácu, čo robím, ale najväčší paradox toho všetkého je, že do popredia ide ruština
Jarka a kde si sa učila poľsky?? Ty si normálne jazykový expert
Môj Niko sa učí na základke od 1.triedy AJ a teraz začali Nemčinu..no dosť ma naštvalo,že im dali len 1 hodinu do týždňa To je strašne málo..tešila som sa ,že si to pri ňom zopakujem,no takýmto štýlom neviem-neviem
Pracovala som v zahraničí pri samých poliakoch...ja som rada lebo môj syn sa uci jazyk angličtinu a ma ju 3 krát do tyzdna...polstina je velmi podobna slovenčine a chcela som sa učiť lebo už sa budem opakovať je dosť potrebna pre moju prácu...
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť