Nemožem si pomoct,,ale v dnesnej dobe je na bazaroch strasne vela deti,,hlavne tych nast ročnych,,a samozrejme naco ine su na bazaroch ako nato aby robili BORDEL!!!Ja viem,že admin to nemože niejako podrobne kontrolovat,,ale tieto deticky,,len zavadzaju,,klamu,,okradaju a zneprijemnuju nakup či predaj na bazaroch.Napr. prisla mi sprava,,dobry den,,mam zaujem o tuniku,,možete mi ju do piatku odložit??To bola si sobota alebo nedela,,v utorok mi pise,,že ci by som s nou nepomenila.Nasla som si vec za ktoru by som tuniku vymenila,,ona mi odpise,,ze tu chce predať,,ci si nevyberiem inu.Odpisala som ze nie,,tak napisala,,ze ci cena by nemohla byt aj s postou.Dala adresu,,ja jej cislo učtu,,cakam peniaze a nic,,hodim adresu do googla,,a vyhodi mi 14 ročne dievca na FB a takychto pripadov možem vypisovat cele dni,,kedze veci nemam iba tu.
A to su pripady kedy zalozia ucet,,za tyzden dva akoze navymienaju veci,,oni nic neposlu a potom uz ucet nepouzivaju,,alebo si daju poposielať na dobierku a nepreberaju,,dokonca uz okradaju,,peniaze si daju poslat a nic neposlu.Najviac ma zaraža,,ked dostanem spravu,,že musi počkat,,kym mama ci tato dostane vyplatu.V takomto pripade ani vec nerezervujem,,lebo viem ,,ako to dopadne,,tie prefikanejsie napisu,,ze oni cakaju na vyplatu.Zacala som si vopred pytat adresu a hadžem si to do googla,,ta co mi adresu neda,,uz s nou nekomunikujem,,lebo viem,,ze nema zaujem,,len spekuluje ako ma obrat o veci,co ona chce.Mate aj Vy taketo skusenosti???