melindi píše:V decembri bude 65 rokov. Používá granulát Avemar, má ešte lieky proti bolesti.. Bohužial tie alternativné liečby neskúšal.
Škoda,že nič neposkúšal
melindi píše:V decembri bude 65 rokov. Používá granulát Avemar, má ešte lieky proti bolesti.. Bohužial tie alternativné liečby neskúšal.

melindi píše:Neviem z čoho. On má rakovinu na chrbtice a rakovinu prostate. Moja teta mala rakovinu prsnika. Ona požívala tu vodu.
Bola som v nemocnice s ženou, ktorá fajčila počas tehotenstva. Narodila mu zdravné dievčatko.
Ja som nepila ani kávu. Moja dievča bola po narodení v inkubátore.

melindi píše:Ano. Prvý rok sme chodili týždenne tri krát na rehabilitáciu. Vyzerá tak, že už je v poriadku. V oktobri ideme na kontrolu k neurologovi a do Nových Zámkoch. Tam ležala na neonatalickom oddelení.
Teta je už poriadku. Tiež dostala chemoterapiu. Trojmesačne chodí na kontrolu.

Janka81 píše:melindi píše:Ano. Prvý rok sme chodili týždenne tri krát na rehabilitáciu. Vyzerá tak, že už je v poriadku. V oktobri ideme na kontrolu k neurologovi a do Nových Zámkoch. Tam ležala na neonatalickom oddelení.
Teta je už poriadku. Tiež dostala chemoterapiu. Trojmesačne chodí na kontrolu.
Ano, ona pila.
A teta pila tú destilovanú vodu?

Jajus345 píše:Tak vidis asi ani a to dostal v zime,museli mu meniť všetku krv....potom transplantovat kostnú dreň....ani to nepomohlo....a nakoniec dostal do celého tela nadory...uz sa nedalo pomôcť....a pritom sestra mala ukazkove tehotenstvo....

melindi píše:Jajus345 píše:Tak vidis asi ani a to dostal v zime,museli mu meniť všetku krv....potom transplantovat kostnú dreň....ani to nepomohlo....a nakoniec dostal do celého tela nadory...uz sa nedalo pomôcť....a pritom sestra mala ukazkove tehotenstvo....
Aj v zime sú kliešti? Aj ja bojím od klieštov. Už existuje na to aj injekcia. Teraz chcem opytať od lekára. Čítala som, že najvhodnejším obdobím na tento druh očkovania sú zimné mesiace

Jajus345 píše:ja mám tiež všetky deti zaočkované...aj sestra ich dala zaočkovať....mala 4 deti, z toho jedno jej zomrelo...![]()
![]()
![]()