Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Lekári a zdravie - Ja viem asi blba tema ,ale potrebujem poradit ako pribrat :-

od vivien166 » Štv Dec 17, 2009 8:26 am

no už sa zapojím aj ja ,to priberanie by sa zišlo aj mne ja mám 168cm a 54kg,prsia B a potrebovala by som len nejakých 5kg a neviem ako,jem všetko,dvakrát toľko ako moja polovička a on priberá,dieťa už mám,ale ja asi prečo nepriberiem viem,neviem vy ste s tým ako ale ja chodím na veľk aj dvakrát denne,lekár tvrdí,že mi rýchle spracúva žalúdok stravu a preto na mne neostane nič,tak ak niekto niečo vie aspoň tých 5kg budem rada :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Štv Dec 17, 2009 9:43 am

vivien166 píše:no už sa zapojím aj ja ,to priberanie by sa zišlo aj mne ja mám 168cm a 54kg,prsia B a potrebovala by som len nejakých 5kg a neviem ako,jem všetko,dvakrát toľko ako moja polovička a on priberá,dieťa už mám,ale ja asi prečo nepriberiem viem,neviem vy ste s tým ako ale ja chodím na veľk aj dvakrát denne,lekár tvrdí,že mi rýchle spracúva žalúdok stravu a preto na mne neostane nič,tak ak niekto niečo vie aspoň tých 5kg budem rada :D

Moj momentalny stav mam 162cm a 46 kil :twisted: pripadam si hrozne lebo nosim velkost nohavic 140 a citim ,ze su mi velke aj tie uz :twisted: ja som chudnut nechcela mala som 54kg to bolo na mna tak akurat.No teraz to vyzera fakt otrasne pri predstave, ze si dam saty na zabavu a kedze mam prsia Ecka a velkost 140 a vysoke topanky :twisted: :twisted: o otras :roll: uz uvazujem ,ze radsej ani nikam nejdem :twisted: ja som este chcela napisat, ze mne jest vobec nejde :roll: ja som vcera ziedla za cely den pol hotdoga :shock: a temn som si spravila na ranajky a zbuchala len okolo vecera uz :oops: ja asi pojdem uz na tie B12ky lebo sa citim fakt hrozne :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Štv Dec 17, 2009 10:29 am

No žabka1987, to už je horšie... Mne chutí papať a nepriberám. Naozaj, nerátej s tým že tie B 12 ti zaberú. Ja už som to brala niekoľkokrát a nič. Kvôli tomu som aj nasadila antikoncepciu, lebo všetky ženy tvrdia že sa z toho priberá, a nič. Postavu mám ako 12 - ročná, ani prsia ani zadok, nič. Máš aspoň šťastie že môžeš nosiť detské rifle, mne sú detské krátke v v 25 - kách, čo je najmenšia dámska veľkosť, vyzerám ako vo vreci...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od zabka1987 » Štv Dec 17, 2009 11:09 am

luckab píše:No žabka1987, to už je horšie... Mne chutí papať a nepriberám. Naozaj, nerátej s tým že tie B 12 ti zaberú. Ja už som to brala niekoľkokrát a nič. Kvôli tomu som aj nasadila antikoncepciu, lebo všetky ženy tvrdia že sa z toho priberá, a nič. Postavu mám ako 12 - ročná, ani prsia ani zadok, nič. Máš aspoň šťastie že môžeš nosiť detské rifle, mne sú detské krátke v v 25 - kách, čo je najmenšia dámska veľkosť, vyzerám ako vo vreci...

Luci ja si vzdy najdem take na stastie, ze mi sadnu presne aj dlzkou :) aspon to som rada :lol: no mne uz pichali B12ky a aj mi to pomohlo...zacala som jest a pribrala ozaj vela :roll: ja som vtedy mala 37kil iba , to bolo pred dvomi rokmi :roll: ja si neviem predstavit, ze by som este 9 kil teraz schudla.to uz fakt nemam z coho.Inak ja ked som schudla nikdy sa mi nezmensili prsia, no teraz uz nejak aj ano.nie moc ale aj tak ma to potesilo.a ako som chuda mam problem.Na celom tele mam strasne vela modrin :roll: to z toho ,lebo staci ked ma niekto trosku stisne a uz mam modrinu :twisted: a dokonca ma aj boli :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť