dalsia vec bývame u nasich musíme sa este osamostatnit
myslíte si ze taký 5 az 10 ročný vekový rozdiel je vela??
alebo to mám zbuchat po sebe??
no potom sa uz asi s 2 detmi tazko postavíme na nohy a este aj osamostatníme nie??

smisova píše:ja mam rozdiel necele 3 roky, oba pôrody cisarskym a som spokojna. vedia sa spolu pekne pohrať a nebol ani žiaden problem so žiarlivostou,ale to je individualne. Sestra ma rozdiel 1rok a 5mesiacov a tiež neda dopustit, poznam aj take ktore druhe odkladali a potom už mali tak usporiadany život že nechceli o babetku ani počuť. Je to len a len na vas ako sa rozhodnete, vždy je vhodne obdobie na maličkeho človiečika.

sandras píše:veronici prajem ti, aby ti to vyšlo ako si praješ
my sme tiež povodne chceli 2. dieťa skor, tak s 2,5 - 3-ročným odstupom.
Lenže ja som si našla prácu, ked mala dcerka rok. Potom sme sa sťahovali, menila som prácu, prerábali byt ... potom som sa chcela v práci udržať, aby mi dali zmluvu na neurčito (dali mi až po 2 rokoch, lebo sa menil riaditeľ) ... a ked sme konečne mali všetky podmienky, tak to trvalo 8 mesiacov, kym sa podarilo babo. Takže tak ... Nikdy som ale nemala pocit, že už mi je dobre a dalšie dieťa nechcem ... proste bez 4. člena bola naša rodina nekompletná
A aj si 2. dieťa viac užívam, lebo sme ho mali v pohodlí a klude, možem sa mu venovať bez stresu, že nemáme peniaze, nemáme poriadny byt, auto, a musím sa rýchlo vrátiť do roboty (ako pri 1. dieťatku
)
takže ak si mladá a zdravá, kludne to rok - dva odlož

davidkoo píše:Tiež si myslím že na druhé bábo máš času habadej ja som prvú rodila v 26r.a teraz čakáme po šiestich rokoch prírastok a malá sa už nevie dočkať už chystá vecičky a má kopec otázok a hlavne sa tiež teším že sa jej budem môcť naplno venovať lebo od septembra nastupujeme do školy![]()
![]()

skor idealistickáveronci89 píše: len ked vidím erička sediet na postielke ako sa hrá tak si predstavujem vedla neho druhé bábo ako sa hraju spolu
je to taká silná predstava

sandras píše:skor idealistickáveronci89 píše: len ked vidím erička sediet na postielke ako sa hrá tak si predstavujem vedla neho druhé bábo ako sa hraju spolu
je to taká silná predstava![]()