Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - konverzácie

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

od KITTYshop » Ned Júl 18, 2010 1:38 pm

luckab píše:Dobrý deň maminky. Ja súhlasím s myskym, mne sa to tiež zdá strašne neprehľadné a komplikované... Táto zmena ma teda nepotešila :( a uvítala by som keby ste to vrátili späť na moje správy.

suhlasim,tiez by som uvitala spat stare spravy :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od KITTYshop » Ned Júl 18, 2010 1:43 pm

myskym píše:Chodia vám kópie správ na e-mail? Mne od rána nie. :(

spravy mi chodia,ale kazdy odosielatel je oznaceny ako babybazar nie kao predtym,ze som videla od koho mi prilsa sprava.Teraz musim automaicky kazdy mail otvarat:/
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 2:13 pm

Už som našla všetky správy z BB, ale v spamoch. Tiež je odosielateľom správ Babybazar. Tieto zmeny sú naozaj krokom späť. Stránku myslím treba zjednodušiť, a nie ju ešte viac skomplikovať. :?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od edita22 » Ned Júl 18, 2010 2:15 pm

KITTYshop píše:
luckab píše:Dobrý deň maminky. Ja súhlasím s myskym, mne sa to tiež zdá strašne neprehľadné a komplikované... Táto zmena ma teda nepotešila :( a uvítala by som keby ste to vrátili späť na moje správy.

suhlasim,tiez by som uvitala spat stare spravy :roll:

aj ja suhlasim. a bola by som rada keby boli spat Moje spravy miesto Moje konverzacie,konverzacie su strasne neprehladne
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od paloma32 » Ned Júl 18, 2010 2:15 pm

pripajam sa, je to fakt otrasne, velke tabule, ziadny prehlad, komplikovane pisanie no horsie to uz nemohlo byt
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od tajkar » Ned Júl 18, 2010 2:29 pm

mne sa prave naopak tieto nove konverzacie pozdavaju. aspon ja osobne mam v tom lepsi prehlad ako v tych starych novych spravach.
celkom dobra myslienka to bola.
takze, kolko ludi, tolko nazorov.....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mimi07 » Ned Júl 18, 2010 2:40 pm

PRIPAJAM SA,ANI MNE SA TO NEPACI... :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Júl 18, 2010 4:36 pm

A mne ani nové nesvietili,mám v tom chaos a poprehadzovalo sa mi všetko :cry: pani mi posielala gate,ktoré už sú u nás na pošte a dnes jej naskočilo,že si pýtam znova miery :roll: :roll: no musela kukať jak puk,že či mi nešibe :lol: Oceňujem ,že adminko a alex vylepšujú BB,ale toto im zjavne programátor trolinku nedomyslel..normálne ma tie konverzácie odpudzujú a ani sa mi dobre nečítajú žiaľ :cry: :cry: :cry:

alex zachrán to pls :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adinka33 » Ned Júl 18, 2010 4:46 pm

Musím sa pridať, tiež sa mi nejako nepozdávajú, ale možno je to iba o zvyku a snáď si na tieto nové "konverzácie" aj zvykneme,,,

asi sa ešte budú upravovať,,,,
:wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Ned Júl 18, 2010 4:48 pm

adinka33 píše:Musím sa pridať, tiež sa mi nejako nepozdávajú, ale možno je to iba o zvyku a snáď si na tieto nové "konverzácie" aj zvykneme,,,

asi sa ešte budú upravovať,,,,
:wink:

vieš čo adinka,mne sa aj zle čítajú,lebo písané nie klasicky a to dobre vidím! Hlavne,aby mi svietilo,ked je nová,lebo fakt mi nesvietila ani jedna nová a nech aspon písmo upravia :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od myskym » Ned Júl 18, 2010 7:37 pm

Admin, nedá sa s tým naozaj nič urobiť? :( :( :( Mne sa ozve na jednu vec aj viac ľudí. A keď sa chcem dostať k správam, musím každú jednu rozkliknúť. Nemôžem si zapamätať všetky nicky, a ani správy zmazať. Pretože ak si to prvý záujemca rozmyslí, tak vec posúvam druhému v poradí. Je to strašne neprehľadné, chaotické a zabralo mi to dnes zbytočne veľa času. Keď chcem poslať podklady k platbe, tiež musím každú fotku rozkliknúť, aby som sa dostala k cene. V starých správach cena bola uvedená pod fotkou. Prosím vráťte nám naše staré správy. Aj keď neboli dokonalé, ale boli aspoň prehľadnejšie. TÁTO NOVINKA JE VEĽMI ZLÁ!!!! :evil: :evil: :evil: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od luckab » Ned Júl 18, 2010 7:45 pm

Aj ja veľmi prosím o staré správy.. prosím prosím.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od niky11 » Ned Júl 18, 2010 8:03 pm

teraz sú tie správy supéééér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najskôr boli časovo prehodené, ale už sa to stále len vylepšuje, nové správy vysvietené, paráda! Verím, že to budete vylepšovať aj podľa požiadaviek maminiek..... lebo určité veci fakt treba ešte doladiť............ admin ďakujeme!!!!!! v.
Naposledy upravil niky11 dňa Pon Júl 19, 2010 12:23 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lubiva » Ned Júl 18, 2010 8:09 pm

niky11 píše:teraz sú tie správy supéééér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najskôr boli časovo prehodené, ale už sa to stále len vylepšuje, nové správy vysvietené, paráda! admin ďakujeme!!!!!! v.

Ja sa pripajam k siveronike, mne sa zdaju ovela lepsie ako tie stare. Je to vsetko len o zvyku. :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Ned Júl 18, 2010 8:09 pm

Ja len napíšem, že staré správy sa späť nebudú dávať, všetko je to iba o zvyku ... ostatné vysvetlovanie nechám na admina
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť