Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od pipula » Pia Nov 07, 2008 12:49 pm

Kočky mne už dochádzajú sily - já sa teším kedy pôjde už konečne do škôlky... Cez deň nechce spávať a večer behá do 22:30 a my padáme ako gate.....Môže fungovať celý deň - keby som mala já toľko energie (fíha.to by sa ešte len videlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....koľko lokšov by som narobila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Pia Nov 07, 2008 12:50 pm

ivetka1980 píše:Ja nie som z cinziaku tiez,beham doma v gumakoch a vyhadzujem hnoj z pod svin,xi,xi.To je teda predstava,uz sa vidim... :lol: :lol: :lol:

...no to by som chcela vidieť??!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nie, že ťa niekedy s leinkou prekvapíme doma a ty budeš taká zašmudlaná od hnoja..... Ale zato tá práca potom - myslím na takú klasickú zabíjačku :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pasavec » Pia Nov 07, 2008 1:03 pm

Ahojte babenky, ja som sice teraz z panelaku, ale povodom z rod.domu, lenze ja nemusim mat na sebe ani gumaky a hadzat hnoj aj tak je tu smrad. V blizkom okoli sa totiz to rozhodli cistit COV-ku a vyvazaju to na okolite polia, to je vam taky smrad ze by ste zvracali od rana do vecera. Nemozem ani pradlo vyvesat,lebo taka avivaz ze quanto sa moze schovat. A ked mam ist s malou von,tak uvazujem o respiratore. No proste katastrofa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Pia Nov 07, 2008 1:18 pm

PASAVEC,tak makaj,vyhadz von vsetky periny,koberce,deky,jeeej,to budes mat taku vianocnu vonu v byte,a nemusis sa ani bat,ze cez rok budes mat navstevy,kazdy ta bude okruhom obchadzat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Pia Nov 07, 2008 2:50 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to veru hej.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Já som tiež vyrastala na dedine v rodinnom dome, a až ked som sa vydala je so mňa činžiakový mestský typ..... :lol: :lol: :lol: Ale pravdu povediac, tu v Hlohovci, ked otvoria asi kravíny, tak cítime aj my dolu na spodnom konci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Ned Nov 09, 2008 9:24 pm

Kočenky ste tu????? :D Predstavte si, že náš drobec už spí -to som nezašila už asi rok!!?? :lol: :lol: :lol: A som šťastná ako blch a konečne sa Vám môžem venovať :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od leinka » Ned Nov 09, 2008 9:28 pm

Ahoooooooj pipulka!!!! Tak aspoň tu po dlhej dobe môžeš v kľude sedieť,keď ti drobec spí. To sa o našej princeznej nebude dať povedať ešte dobrú hodinu :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Ned Nov 09, 2008 10:14 pm

No to som si myslela, že tu nikto nie je :roll: :roll: :roll: :roll: Ahojky - čo kočenky, ako sa máte, čo máš nového??? Niečo som tu takého čítala, že si mala s niekým zlú skúsenosť?! Len , niečo ste písali, že má zablokovaný účet a podľa toho ako som to čítala, vychádzalo to na mňa??!! Alebo som to zle pochopila z tej diskusie??!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Ned Nov 09, 2008 10:15 pm

Cawte kocandy!!!Uz aj my spime,bohuzial aj moj stary zaspal :( ,ale aspon sa budem venovat vam :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Ned Nov 09, 2008 10:41 pm

No to si nemala nechať zaspať. Hned ako deti zaspali si mala na neho skočiť :lol: a potom si mohla ísť spokojná sem ku nám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Ned Nov 09, 2008 10:54 pm

Moja zlata,to by som uz asi nevladala este sem sa doplazit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Ned Nov 09, 2008 10:57 pm

Baby ja taham spat,maly mi uz mrnci v posteli /asi uz dospal/...Papa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Ned Nov 09, 2008 11:04 pm

ivetka1980 píše:Moja zlata,to by som uz asi nevladala este sem sa doplazit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Starý je taký dračisko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od leinka » Pon Nov 10, 2008 1:49 pm

pipula píše:No to som si myslela, že tu nikto nie je :roll: :roll: :roll: :roll: Ahojky - čo kočenky, ako sa máte, čo máš nového??? Niečo som tu takého čítala, že si mala s niekým zlú skúsenosť?! Len , niečo ste písali, že má zablokovaný účet a podľa toho ako som to čítala, vychádzalo to na mňa??!! Alebo som to zle pochopila z tej diskusie??!!!
Cicuška,nepochopila som tvoju otázku!!!!!!Ty myslíš,že o tvojom účte som písala,že mám s tebou zlé skúsenosti????? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Pon Nov 10, 2008 2:00 pm

Ale nie..trochu sme sa domotali.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie, já som sa ťa pýtala, že čo si to mala za problém??? Nie so mnou??!!! Len ste si tam s Ivetkou pytali na mňa a potom ste hned písali, že "má" od piatku zablokovaný účet??§§ Tak to som sa ťa teraz len pýtala, že či akože "já".... :lol: :lol: :lol: :lol: Ale však to je jedno :D :D :D Asi som Vás dve zle pochopila a ty si zase mňa zle pochopila :lol: Ale to je tým, že som sa ám nevenovala :roll: , ale už to napravím :wink: ...Už tu budem častejšie - už sa mi to ukludnilo 8) , ale lokše ešte stále neviem robiť :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť