dannii píše:ahojtééééééééééé![]()
![]()
ahoooooooooooooooooooj

swedulka píše:Bubu ako lazane?Ja som dnes piekla zase sa mi zvysila plnka z torty.Uz neprejdem cez dvere,musia ma vždy potlačiť..![]()
![]()

swedulka píše:Bubu ako lazane?Ja som dnes piekla zase sa mi zvysila plnka z torty.Uz neprejdem cez dvere,musia ma vždy potlačiť..![]()
![]()

bubufo píše:konecne mam kraaaaaaaaamy huraaa, prejde ma hadam zrava![]()

sisu22 píše:swedulka píše:Bubu ako lazane?Ja som dnes piekla zase sa mi zvysila plnka z torty.Uz neprejdem cez dvere,musia ma vždy potlačiť..![]()
![]()
si ty kompletna??tak chces schudnut,ja husa som ta este davnejsie podporovala,a ty zeres jak blazon??si ma normalne nasrala

adinka33 píše:no dobre, tak som mu to povedala, ze "uhmmmm, a preco?" no tak som mu povedala, ze uz sla spat....este koli vasmu tatovi salim vlastneho syna![]()
![]()

adinka33 píše:no dobre, tak som mu to povedala, ze "uhmmmm, a preco?" no tak som mu povedala, ze uz sla spat....este koli vasmu tatovi salim vlastneho syna![]()
![]()

swedulka píše:sisu22 píše:swedulka píše:Bubu ako lazane?Ja som dnes piekla zase sa mi zvysila plnka z torty.Uz neprejdem cez dvere,musia ma vždy potlačiť..![]()
![]()
si ty kompletna??tak chces schudnut,ja husa som ta este davnejsie podporovala,a ty zeres jak blazon??si ma normalne nasrala
Som husa,vsetky ste sa na dietku vysrali......nikdo ma uz nepodporoval!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bubufo píše:konecne mam kraaaaaaaaamy huraaa, prejde ma hadam zrava![]()

adinka33 píše:bubufo píše:konecne mam kraaaaaaaaamy huraaa, prejde ma hadam zrava![]()
a to sa chvalis alebo stazujes, teto????![]()
![]()

sisu22 píše:adinka33 píše:no dobre, tak som mu to povedala, ze "uhmmmm, a preco?" no tak som mu povedala, ze uz sla spat....este koli vasmu tatovi salim vlastneho syna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sisu22 píše:adinka33 píše:no dobre, tak som mu to povedala, ze "uhmmmm, a preco?" no tak som mu povedala, ze uz sla spat....este koli vasmu tatovi salim vlastneho syna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()