dannii píše:no ahoj,uz mu odpisala,len pred chvilkou prislaadinka33 píše:dannii píše:haloooooo,kde ste vsetky?
tu zlatko tu...
ma nasral,,,,,
dannii píše:no ahoj,uz mu odpisala,len pred chvilkou prislaadinka33 píše:dannii píše:haloooooo,kde ste vsetky?
tu zlatko tu...

dannii píše:a to sa mu ako podarilo?preboha,zachranila si ich?

adinka33 píše:dannii píše:a to sa mu ako podarilo?preboha,zachranila si ich?
zachranila a prave sa s tym jebkam-davam si ich naspat, kde som ich mala...no nasla som ich v kosi,,,,nastastie ich mam malicko, takze zostali v kosi.....

Už som si myslela,že som zas nikoho nestihla.Čo nové?dannii píše:martuskab píše:Ahoj.Stihla som ešte niekoho?
no ahooooooj![]()
![]()

No pekne to máš podelené.dannii píše:mala spinka,robila som ovsene kolaciky,mam len dve vlastne deti a muž si odzmolkovava sveter

No,teraz som si to prečítala.dannii píše:no pekne,tak mas len maleho,ako bolo u Natus?ani si mi nenapisala

martuskab píše:No,teraz som si to prečítala.dannii píše:no pekne,tak mas len maleho,ako bolo u Natus?ani si mi nenapisala
Nepíše mi to niekedy červeným a potom som z toho hlúpa.
No bolo super,boli sme tam do nedele.
Len som nevyspatá,lebo malý nechcel spať v postieľke,spal s namj a straaaaaaaaaaaaaašne kopal....

Bolo by super sa stretnúť všetky............jaj to by bola žurkadannii píše:martuskab píše:No,teraz som si to prečítala.dannii píše:no pekne,tak mas len maleho,ako bolo u Natus?ani si mi nenapisala
Nepíše mi to niekedy červeným a potom som z toho hlúpa.
No bolo super,boli sme tam do nedele.
Len som nevyspatá,lebo malý nechcel spať v postieľke,spal s namj a straaaaaaaaaaaaaašne kopal....
no pekne.inac maleho ma strasne zlateho.to ti je take zlaticko.boli sme spolu malo,lebo som brala neter zo sestrinej robotky,tak som sa ponahlala