martuskab píše:Ahoj.Ešte si tu?patrikja píše:ahoj!!!
ahojky aj ja som tu!!!! mna nepotrebujes???

swedulka píše:natusa píše:ženske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak ste tu niektora???????????????????
Natuška čawes.

natusa píše:swedulka píše:natusa píše:ženske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak ste tu niektora???????????????????
Natuška čawes.
no koooonecne niekto
paradajocka moja ,ta mala na fotke ma vazne namotava...
dnes mi prisiel po tyzdni manzel ze by sme si take vyrobili???

swedulka píše:natusa píše:swedulka píše:natusa píše:ženske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak ste tu niektora???????????????????
Natuška čawes.
no koooonecne niekto
![]()
![]()
nooooooooooooooooo..............

natusa píše:swedulka píše:natusa píše:swedulka píše:natusa píše:ženske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak ste tu niektora???????????????????
Natuška čawes.
no koooonecne niekto
![]()
![]()
to noooooooooooooo................si nechaj![]()
nic s toho nebude ,zapol si futbal.a to keby mu pred telkou pobehovala hola Pamela Anderson ani by to s nim nehlo.
prave som prisla na to ze mam doma uuuuuplne normalneho chlapa....bohuzial pre mna

swedulka píše:natusa píše:swedulka píše:natusa píše:swedulka píše:natusa píše:ženske!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak ste tu niektora???????????????????
Natuška čawes.
no koooonecne niekto
![]()
![]()
to noooooooooooooo................si nechaj![]()
nic s toho nebude ,zapol si futbal.a to keby mu pred telkou pobehovala hola Pamela Anderson ani by to s nim nehlo.
prave som prisla na to ze mam doma uuuuuplne normalneho chlapa....bohuzial pre mna
noooooooooooo..................................
Ináč ako? detičky posluchaju? Si mala aspon klud tyzden bez manžela ,nie?

moja dakujem pekne,ale prečo ma tak stresuješ?natusa píše:martuska mi sme s Marenkom od piatej rana pracovali na darceku pre naseho kamarata!!!!v pondelok ho posielame!!!ja len aby si sa nedivila ked ti pride balicek ktory sisi neoblednala na BB![]()
![]()