Kočky ,já som mala fantastickú noc , normálne som vstala a mám prenáramnú chuť upratovať... tak idem umývať okná a robiť "grunt" Tak Vám tu mrknem na chvíľu ešte ked pôjde poobede šušeň spať a potom sa ked tak večer stretnem U nás je dnes od rána krásne slnečno. " dnes by to šlo"
baby,ale takú noc ako sme my mali,ste ešte nezažili.....O druhej v noci sa zobudím na svetlo vonku a šramotenie,niekto sa nám dobýjal do domu!Zobudila som muža a čakali sme či neodíde,potom sme volali policajtov.Vyústilo to do takej intenzity,že ten dotyčný začal kopať do dverí,tak tam muž išiel cez bočný vchod a prišli už aj policajti.Bol to nejaký neznámy na mol ožratý somár
Ahoj Leinka,my máme takého experta suseda,ožere sa na mol a pomýli si dom,muž zo začiatku ho vždy deportoval domov bez slov,ale ked to spravil asi4-5 krát tak volal policajtov.Potom bol mesiac pokoj a zase ale to muža tak vytočilo,že sused fasol pár zaucho a šiel spokojný domov....a odvtedy máme pokoj(....Dokedy????)
Tak to je na nervy mať takého suseda,ale tohto sme nepoznali,nie je z dediny,potom sa objavil ešte jeden podobný jeho kolega a ten povedal,že sú z východu a tu robia a u jedných sú ubytovaní.Tak ten chudák si asi pomýlil dom,hoci mal ísť až dobrý kus od nás.Ale mladý chalan a vôbec nevedel ako sa volá a ako sa dostal k nám do dvora!Hentak sa ožrať!!!
ved to,a okrem toho tento dotyčný bude asi dva dni na policajnej stanici,takže ktovie čo jeho robota a bude ho všetko bolieť,čo bol ešte aj hrubý a vyfasoval!
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácieZatvoriť