Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - LEN TAK POKECAT

od GingeRR7 » Pon Okt 06, 2008 9:25 pm

ahojyk Jani aky bol dník?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Pon Okt 06, 2008 9:30 pm

GINGERR7,ta mala je nadherna,ako modelka!To na teba,alebo na tatina??? :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Pon Okt 06, 2008 9:35 pm

no viš že ani neviem????na mna ked som bola mala a oci po tatovi...máš na pokeci nejaky nick?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Pon Okt 06, 2008 9:36 pm

GingeRR7 píše:ahojyk Jani aky bol dník?
ahojky aďka tak dnes som mala veľmi dobrý dník pretože moja čertica bola u svokry od tretej do pol osmej. zbožňujem dni keď tam ide je to raz do týždňa ale aspoň vtedy mám trošku veget :wink: :wink: :wink: :wink: kedy založíš ten receptárik že sa pridám :?: :?: :?: a ešte my prezraď aký si mala ty dník :?: :?: :?:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Pon Okt 06, 2008 9:42 pm

fuu tak to sa teda mas aj ja by som uz potrebovala taky veget :o ja som mala taky nalietany dnes som bola v 5 supermarketoch a este potravinach a ucila som malu chodit po vonku a stale nieco musela zbierat jak maly vysavac akokeby bola prvy krat vonku,vsetko jej bolo vzacne. :roll: :roll: a receptarik velmi rada len mi admin musi poslat odpoved preco sa mi to neda pridat stale mi to tu mrzne, mala som mensie nervy lebo som to cele napisala a zrazu to zmizlo :twisted: :twisted: :twisted: asi si vies predstavit...as ako sa vola cervicka?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Pon Okt 06, 2008 9:44 pm

ivetka1980 píše:PIPULA ahoooooj!To kde si bola tak dlho?Co si stavala novy pribytok? :lol: :lol: :lol:

Ano, cchela som cakom-pak od základu novú obývačku (manžela a aj môjho zlatého tatíka skoro porazilo, ked som im to povedala) :lol: - prerábali od štvrtku do včera večera.....Spravila som im pekný víkend :roll: .....a my sme zatiaľ s drobcom boli presťahovaní u našich......a zase môžu byť rady, že im dávam prerábať vždy len jednu miestnosť - že im rovno nepoviem, že chcem DOM!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Pon Okt 06, 2008 9:46 pm

pipula píše:
ivetka1980 píše:PIPULA ahoooooj!To kde si bola tak dlho?Co si stavala novy pribytok? :lol: :lol: :lol:

Ano, cchela som cakom-pak od základu novú obývačku (manžela a aj môjho zlatého tatíka skoro porazilo, ked som im to povedala) :lol: - prerábali od štvrtku do včera večera.....Spravila som im pekný víkend :roll: .....a my sme zatiaľ s drobcom boli presťahovaní u našich......a zase môžu byť rady, že im dávam prerábať vždy len jednu miestnosť - že im rovno nepoviem, že chcem DOM!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahojky robis nervicky po castiach??to je pekne musia mat radost :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Pon Okt 06, 2008 9:47 pm

volá sa dominika keď je dobrá tak je nika alebo domča, keď neposlúcha tak je domina amiško teda brat ju volá dominátor teraz odbehnem na 5 minút ale vrátim sa takže ma počkajte
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Pon Okt 06, 2008 9:49 pm

jeeej jake zlate :oops: :oops: jasne jasne pockame ....co na fajcarsku?? 8) 8)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Pon Okt 06, 2008 9:51 pm

GINGERR7,ja sama neviem kde vsade som zaregistrovana,moja pubertacka segra,vzdy ked pride ku nam,na navstevu,registruje ma,kde sa len da a potom ja si hesla samozrejme neviem zapamatat,pretoze tolke hesla si zapamatat je nemyslitelne...Takze mi len chodia furt maily na zoznamenia a priatelstva,avsak ostanu nepovsimnute,pretoze hesla neviem a na zoznamovanie som uz stara koza :( :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Pon Okt 06, 2008 9:52 pm

JANAKAT,ty si isla fajcit a mna si ani nevolala???????????????
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Pon Okt 06, 2008 9:53 pm

Tak idem sama... :P
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od GingeRR7 » Pon Okt 06, 2008 9:54 pm

ivetkanoo to ja som len tak sa spytala lebo si sa pytala na koho sa podoba a mohla si porovnat mam tam v albume par fotiek aj mojich a princeskynich a tusim aj tatinka tam maam .... ale inak pekny misung teda mas zo segricky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od pipula » Pon Okt 06, 2008 9:56 pm

to teda majú.manžel to samozrejme najskôr ofrfle, ale nakoniec spraví.... a poznáte otcov - čo by nespravili pre svoje dcérušky.... :lol: Kočky já som niekedy ešte pred tehotenstvom fajčila a teraz mi to smrdí ako...... :roll:
A Ivet , nevyhováraj sa....priznaj sa ,že si tam nejakého nabijáka hladáš ( a však vlastne prepáč, ty máš doma jedného -tak ty nepotrebuješ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janakat » Pon Okt 06, 2008 9:59 pm

no Aďka ale ja by som si veľmi rada pozrela fotečky ja mám nick na azete a mám aj ICQ ,samozrejme ak by ti to nevadilo.ináč to ICQ je dobré pretože je tam dosť rýchla pošta aspoň podla mňa.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

PredchádzajúciĎalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť