terez254 píše:V pondelok som nechapala preco sa ta Katarina tvarila pri pohlade na Veronikinu fotku tak ako sa tvarila.
Nevšimla som si, ale čítala som na nete veru všeliaké reakcie

terez254 píše:V pondelok som nechapala preco sa ta Katarina tvarila pri pohlade na Veronikinu fotku tak ako sa tvarila.
keilayh píše:terez254 píše:V pondelok som nechapala preco sa ta Katarina tvarila pri pohlade na Veronikinu fotku tak ako sa tvarila.
Nevšimla som si, ale čítala som na nete veru všeliaké reakcieMne trochu vadí tá čo bude nakupovať posledná. Podľa mňa sa až prehnane a silene stále smeje. Zrejme je nervozna, ale tak vyzerá to dosť divno.
melindi píše:Neviete kedy budú nové epizódy?
vladkaPD píše:pozerali ste? normalne ma to nebavilo tento tyzden. akoze ta stajlistka je taka onicomnemozem si pomoct, nepasuje mi tam. a tie temy tiez onicom, vsetky oblecene tmavo a tak nijako. jojha
vladkaPD píše:boze mam strasne rada ked tam zadru, nooo tieto topanky sa mi velmi paciaaa aleee som ich este nemalaaa lebo su pre mna strasneeee vysokeeee. to akoze nevidela ze su vysoke ked ich kupovala? ci to sa musia hentak strapnovat ze nevedia chodit v opatkoch?
elis85 píše:Ja sa na to nemôžem ani pozerať. Len kvôli tej "šou" vyberajú asi len samé tupane