Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

O portáli BabyBazar.sk - Nedoriešene podľa mňa

Témy týkajúce sa nášho portálu. Čo vylepšiť? Čo Vám tu chýba, vadí?

Nedoriešene podľa mňa

od Sedlicka » Ned Nov 02, 2008 1:13 pm

:( Nerozumiem,prečo nemôžem dať inzerat tipu-Výpredaj alebo podobne :idea: :idea: :idea: ved prave tym prilákam záujemcov tak nerozumiem v čom je vždy problem,podľa mňa je to blbosť,že sa to nedá :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pon Nov 03, 2008 6:53 pm

Určite to nebudeme podporovať, pretože nie všetci užívateľia sú na takéto inzeráty zvedaví. Ak pridáte takýto inzerát ako normálny inzerát - čiže predaj, alebo kúpa a zadáte mu napr. aj značku vaľkosť a pod. ako to väčšina predávajúcich robí - užívateľ ktorý má záujem o kúpu tovaru takéto inzeráty nachádza ak si dá tovar vyhľadať podľa zvolených kritérií a je znechutený keď nájde napr. 20 inzerátov a z toho 10 je kuk do bazáriku, dokldala som a pod. Prichádza nám na to veľa sťažností a aj tu na diskusí sa o tom písalo že je to nežiadúce. Takže určite to nebudeme podporovať a v novom systéme bude kontrola inzerátov intenívnejšia a všetky nekonkrétne budú mazané. Plánujeme ale každému inzerentovi ponochať možnosť pridať jedne takýto inzerát, ale bude to kategória Oznam alebo niečo podobné....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

???

od Sedlicka » Pon Nov 03, 2008 7:15 pm

:roll: ano chapem to dokladala som a kuk do albumu,ale vypredaj je si myslim pre každeho oveľa lepšie aj ja sama sa hned na taku stranku pozriem a nechce sa mi veriť,že sa niekto na takyto inzerat tipu vypredaj sťažuje...čiže ak som spravne pochopila tak ked si dam inzerat napr.nohavice aj veľkosť všetko ako ma byť,ale do popisu si dam,že mam všetko zlacnene tak to je v pohode???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pon Nov 03, 2008 9:02 pm

Nie nie je to v pohode musí to byť len konkrétny tovar. Inzerát sa musí vzťahovať na konkrétnu fotografiu. Ak by si dal takyto iznerat niekto vyhladat zase by sa nedostal ku konkretnemu tovaru....ale do Vasho bazariku. Ked povolíme výpredaj, to je vlastne tiez lákanie do svojho bazáriku, cize v podstate povolime kuk...dokldala....atd. V novom systéme bude aj aktualiácia inzerátov, aj budú vidiet povodé ceny, ak dáte zľavu, aj ako pisem jedne iznererat bude typu "Oznam" kde budete moct prilakat ludi do svojho bazariku - sposob uz bude na kazdom z Vás.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Sedlicka » Pon Nov 03, 2008 9:19 pm

:?: ano ja tam dam nohavice aj popis ale k tomu pridam,že nech si cenu odrata tak to mam v pohode ,lebo som tam dala popis ku konkretnej veci a kedy budu akože tie aktualizácie???
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od admin » Pon Nov 03, 2008 11:12 pm

Pevne verim ze to do konca roku spustime.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť