Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Negatívne referenciu si môže predávajúci vymazať?????

od alex » Štv Jún 17, 2010 4:14 pm

Janka81 píše:tak tu som v správnej téme :wink: ako pošta poslala zle???

Predávajúca posielala doporučene (ma doklad), no kupujúcej to prišlo obyčajne.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 17, 2010 4:26 pm

alex píše:
Janka81 píše:tak tu som v správnej téme :wink: ako pošta poslala zle???

Predávajúca posielala doporučene (ma doklad), no kupujúcej to prišlo obyčajne.

tak teraz si ma dostala :wink: :wink: :wink: A to je ako možné??dobrá pošta..tá bude tiež v Bio....xixi
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 4:31 pm

waw aj ja si založim takýto biznis ako predávajúca. Tak hurá poďme nosiť tričká s opadanými nápismi :-) aj tak to nemá zmysel, a vlastne som tej predávajúcej vďačná, aspoň som si tu o všetkom urobila konečne obraz.Tak nech sa všetkým darí, mne sa teda bude určite, v origi. značkovom obchode som si kúpila v akcii tričko adidas v akcii za 11 eur, a nohavice za 8,50 a žiadna aplikácia neopadáva !!! a tuto chce 13 eur za falz z ukrajiny :-) a ešte ju poďme všetci poľutovať :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 17, 2010 4:39 pm

Alenka,tak samozrejme ja ju neľutujem,kedže ani neviem,o koho ide..ale človek,ktorý žije vo väčšom meste si dokáže v akcii skutočne v značkovom obchode lacnejšie nakúpiť :wink: len nie každý má tú možnosť..ja našťastie ano :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Alenka77 » Štv Jún 17, 2010 4:42 pm

ano janka našťastie aj ja, toto bol môj prvý a posledný pokus, nikdy viac :-) len som si povedala že na pieskovisko s malou mi stačí aj falz, ale už som sa spamätala :-)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Jún 17, 2010 5:35 pm

Alenka77 píše:ano janka našťastie aj ja, toto bol môj prvý a posledný pokus, nikdy viac :-) len som si povedala že na pieskovisko s malou mi stačí aj falz, ale už som sa spamätala :-)

preto ja také ani nekupujem :roll: :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť