Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Otras,hrôôza:((

Otras,hrôôza:((

od 17zuzka6 » Štv Feb 24, 2011 1:48 pm

Maminky,aj nemaminky,chcem vas varovat pred dalsou podvodnickou s nickom "malickoval".pani mi poslala balik s letnymi vecami pre moju dcerku..tesila som sa ,pokym som balik neotvorila.Vecicky su flakate,derave,zazmolovane-ale velmi,popisane od pera a fixky,topanky okopane,botasky asi od "blata" cele hnede,zvysky jedla na pyzamku-asi je aj obcikane-je zlte..proste hroza...je mi do placu..pani nechce o vrateni penazi ani pocut,a to som jej napisala,ze jej to poslem spät na vlastne naklady..manzel to chcel okamzite hodit do smetneho kosa:(((je to nechutne...co mam robit???foto je v galerii mozte sa pozriet,ze neklamem...dala som za toto 26 eur:((( :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Feb 24, 2011 2:18 pm

Dotyčnú sme kontaktovali
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Štv Feb 24, 2011 2:24 pm

Prave mi pisala,ze jej to mam poslat spät na dobierku,ale som jej napisala,ze ja som jej peniazky poslala na ucet,tak nech mi ich aj ona vrati na ucet,tak uvidime,co napise,,,iked ma uz stihla obvinit,ze som tie flaky narobila ja....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Feb 24, 2011 2:35 pm

.dospely,normálny clovek a este k tomu mamina taketo nieco nedokaze podla mna!!!! :roll:
rozum sa mi zastavuje nad niektorymi...
a co sa tyka mojho manzela ten by to dal do tasky a ak by nas cesta vysla toko o kolko ste vy prisla/ale drzim palce aby nie/by sme to osobne brali spat!!!
clovek dnes kolko musi pracovat pre tych 26 eur???a taka ..ani nazvat neviem tu pani okradne cloveka..posle handry na vyhodenie?drzost maximalna drzost...
to je moj nazor
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Štv Feb 24, 2011 2:40 pm

ved keby som mala vela penazi tak kaslem nato,ale clovek si zaplati,tesila som sa,ze dcerku obleciem a vidite ako to dopadlo...necakala som,ze budu tie vecicky tip-top,ja viem,ze pranim sa vecicky nicia-zmolkuju,ale toto je az prilis....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od inguli » Štv Feb 24, 2011 2:41 pm

17zuzka6 píše:ved keby som mala vela penazi tak kaslem nato,ale clovek si zaplati,tesila som sa,ze dcerku obleciem a vidite ako to dopadlo...necakala som,ze budu tie vecicky tip-top,ja viem,ze pranim sa vecicky nicia-zmolkuju,ale toto je az prilis....

podla fotiek veci pracku uz dááávno nevideli zvnutra :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Štv Feb 24, 2011 2:52 pm

este som zvedava,ci mi posle peniaze na ucet....ja jej to nechcem poslat na dobierku...uz jej neverim ani pol slova...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Štv Feb 24, 2011 2:58 pm

17zuzka6 píše:este som zvedava,ci mi posle peniaze na ucet....ja jej to nechcem poslat na dobierku...uz jej neverim ani pol slova...

na dobierku by som určite neposielala.
V podstate by ste mali najprv vy jej vrátiť veci a následne ona Vám peniaze.
Poštovné by Vám mala taktiež preplatiť
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Štv Feb 24, 2011 3:05 pm

ja by som jej ich strasne rada vratila ako prva,ale sa bojim,ze mi neposle peniaze vobec potom...neviem co teraz...a to, ze si preplatim postovne som jej navrhla ja..
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Štv Feb 24, 2011 11:31 pm

17zuzka6 píše:ja by som jej ich strasne rada vratila ako prva,ale sa bojim,ze mi neposle peniaze vobec potom...neviem co teraz...a to, ze si preplatim postovne som jej navrhla ja..

nebláznite a nebojte sa!!! dostať taký humus a ešte 2x platiť poštu??to ste jej vôbec nemali navrhovať :cry:

A Vy ste vopred tie veci nevideli vôbec?ak ste kupovali také niečo ako "balík vecičiek",tak to asi robiť nabudúce netreba..
predávajúca sa môže hanbiť daľších 100rokov,aj ked si myslím,že jej je to jedno-sú proste také typy ľudí,čo sú bud bez chrbtovej kosti,alebo majú iný pohľad na veci a život celkovo :roll: :roll: :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od martinka74 » Štv Feb 24, 2011 11:37 pm

Ja som zastancom toho ,ze kto spravi chybu nech plati ,nie tie hlupe vymyslene pravidla ze treba najprv poslat tovar.Ona Vam poslala neuveritelny humus ,tak nech Vam najprv vrati peniaze aj so spätnym poštovnym a Vy jej potom tu nadheru poslete späť.A pochybujem ,ze budete mat chut si to nechat.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Feb 25, 2011 9:09 am

Ale to niesu vymyslene pravdila. Veď ani do obchodu neprídete po peniaze s tým, že potom donesiete tovar
Všade to tak funguje či sa jedná o kamenný obchod ale obchod internetový, najprv sa vracia tovar až následne platba.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pia Feb 25, 2011 9:18 am

No, videla som tie vecicky v inzerate,ale tie flaky tam nebolo vidiet,kedze je to fotene zdalej trosku...a mala tam napisane,ze su to same krasne vecicky a ze urcite nebudeme lutovat,a kedze sa mi take nieco este nestalo,tak som nemala dovod jej neverit...ved aj ja ked fotim vecicky,tak na foto napr.nevidno zmolky,alebo castejsie pranie,alebo fliaciky,ale zakazdym to tam dopisem!!!keby tam bolo napisane,ze vecicky maju zmolky a flaky tak by som to nikdy nevzala...vzala som to zato,ze tam bolo vela veciciek-akoze "dobry obchod"...ja vecicky v takomto stave dam akurat tak zadarmo k objednavke,lebo by som sa to hanbila predat...iked pani stale omiela,ze tie vecicky su krasne a tie flakate mi dala gratis zadarmo,ale gratis urcite neboli,kedze boli vsetky v inzerate-hlavne to strasne pyzamko co je nafotene v galerii a to ste este nevideli botasky v akom su stave:((
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 17zuzka6 » Pia Feb 25, 2011 9:20 am

Ved ja to chapem,ze by to malo byt tak,len sa bojim toho,ze mi uz peniaze neposle,a ostanu jej aj peniaze aj veci...sice tie veci by som aj tak dcerke neobliekla:((( no uvidim,ako bude,este sa pani neozvala...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Pia Feb 25, 2011 9:28 am

17zuzka6 píše:Ved ja to chapem,ze by to malo byt tak,len sa bojim toho,ze mi uz peniaze neposle,a ostanu jej aj peniaze aj veci...sice tie veci by som aj tak dcerke neobliekla:((( no uvidim,ako bude,este sa pani neozvala...

ved práve,nebudete musieť banovať,ked jej tie veci pošlete prvá-za takým hnusom len bezdák zaplače :evil: fakt hrôza!!!
..ona zrejme patrí medzi tých ľudí s iným vnímaním sveta,alebo si robí srandu :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť