Chcem sa spytat,,ci ma niekto skusenost,vie poradit vo veci Pn-ka a nasledna vypoved?Hrozi mi nieco od zamestnavatela?
Dakujem

22Evka22 píše:Chcem sa spytat,,ci ma niekto skusenost,vie poradit vo veci Pn-ka a nasledna vypoved?Hrozi mi nieco od zamestnavatela?
Dakujem

Janka81 píše:Ja som to pochopila tak,že Evka chce dať výpoved..ano Evy![]()

sandras píše:môžeš rozviazať PP dohodou, ale zisti si, či nemáš v zmluve nejakú klauzulu o výpovednej lehote ... može sa stať, že nemôžeš ukončiť PP okamžite, ale napr. musíš ešte odpracovať nejaký čas ( a ten by ti veru mohli "osladiť" )
ak odídeš ty, nebudeš mať nárok na žiadne odstupné

22Evka22 píše:Janka81 píše:Ja som to pochopila tak,že Evka chce dať výpoved..ano Evy![]()
Ano Jani,,presne tak,,asi som myslela,,zabudla som napisat,,ze ja som Ta co chce dat vypoved,,preto som sa pytala.Ale takyto tach mi neodporucili,,mohli by to pouzit proti mne

Janka81 píše:22Evka22 píše:Janka81 píše:Ja som to pochopila tak,že Evka chce dať výpoved..ano Evy![]()
Ano Jani,,presne tak,,asi som myslela,,zabudla som napisat,,ze ja som Ta co chce dat vypoved,,preto som sa pytala.Ale takyto tach mi neodporucili,,mohli by to pouzit proti mne
Evka a ako by to použili proti Tebe???ved to je jedno,kedy dáš výpoved,či hned po PN,alebo o mesiac,nie![]()
![]()

Janka81 píše:kašli na nich vydriduchov,nech ti preplatia aj dovo![]()
![]()

22Evka22 píše:Janka81 píše:kašli na nich vydriduchov,nech ti preplatia aj dovo![]()
![]()
Ved to chcem,,urobit za touto pracou hrubu ciaru,,mat pokoj a klud

inguli píše:22Evka22 píše:Janka81 píše:kašli na nich vydriduchov,nech ti preplatia aj dovo![]()
![]()
super vy mate problem ako odist:))))
a ja o rok/ po mat.dov./budem mat problem ako tam ostat![]()

gonica píše:inguli píše:22Evka22 píše:Janka81 píše:kašli na nich vydriduchov,nech ti preplatia aj dovo![]()
![]()
super vy mate problem ako odist:))))
a ja o rok/ po mat.dov./budem mat problem ako tam ostat![]()
inguli...aj ja o rok nastupujem.....a uz teraz ma boli zaludok.......