dannii píše:Sisu bola som u nej aj s rodinkou,som ju vyzrala,tak mi to ide oplatit![]()
![]()
![]()

dannii píše:vsak poriadne sme ani my nevedeli,nasi chlapy poriesili

adinka33 píše:halooooooooo, halooooooooooooooo,,,![]()
![]()
![]()
kto ma obsadene???

sisu22 píše:adinka33 píše:halooooooooo, halooooooooooooooo,,,![]()
![]()
![]()
kto ma obsadene???
cest praci srdiecko..zachvilu idem off,ale cela som ta pozdravit

adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:halooooooooo, halooooooooooooooo,,,![]()
![]()
![]()
kto ma obsadene???
a kam sa zas trepes, buchto??

sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:halooooooooo, halooooooooooooooo,,,![]()
![]()
![]()
kto ma obsadene???
do prace,pomaham SLOVENSKEJ POSTEvecer ak stihnem ti to vysvetlim,nastastie len na mesiac.pa letim.

adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:halooooooooo, halooooooooooooooo,,,![]()
![]()
![]()
kto ma obsadene???
do prace,pomaham SLOVENSKEJ POSTEvecer ak stihnem ti to vysvetlim,nastastie len na mesiac.pa letim.
![]()
![]()
![]()
ved som kukala vcera, ze co si tu pisala o robotke a tej "uchvatnej kolegyni".... tak ma vecer prezvon a ja ti zavolam od muzika,,, papa a Kubkovi daj veliky boztek...

sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:halooooooooo, halooooooooooooooo,,,![]()
![]()
![]()
kto ma obsadene???
![]()
![]()
![]()
ved som kukala vcera, ze co si tu pisala o robotke a tej "uchvatnej kolegyni".... tak ma vecer prezvon a ja ti zavolam od muzika,,, papa a Kubkovi daj veliky boztek...
a si zabudla ze ja len tak neprezvanam ? no teraz uz ti nebudem v tuto hodinku volat,zajtra ti zavolam.

adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:sisu22 píše:adinka33 píše:halooooooooo, halooooooooooooooo,,,![]()
![]()
![]()
kto ma obsadene???
![]()
![]()
![]()
a si zabudla ze ja len tak neprezvanam ? no teraz uz ti nebudem v tuto hodinku volat,zajtra ti zavolam.
som hore,,, a uz som ti povedala, ze pato ma po 18 zadara, tak preto som chcela, aby si ma iba prezvonila,,,,,