Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - poradte

poradte

od 11zdenka11 » Štv Jún 11, 2009 1:21 pm

dobry den potrebovala by som poradit jednej pani som predala bundu nepytala si ani miery a chce mi ju vratit.mam ju zobrat spet?neviem co mam robit.ani nepytala jednoducho miery nic.dakujem za odpovede pekny den prajem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od mataka » Štv Jún 11, 2009 1:44 pm

Dobry,ja na vasom mieste by som nevratila peniaze pretoze ked mam o nieco zaujem dam si to premerat.A podla toho sa zariadim a nekupujem len tak na blink ,keby si pytala miery a nesadla by ,tak este by som pouvazovala nad tym ,ale rozhodnutie je na vas :lol: :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Štv Jún 11, 2009 1:51 pm

ja som tiez tak isto premyslala.poviem jej nech ju ponukne dalej na bazare.ja tiez som kupila malej topanocky a boli je mensie tak som ich ponukla tu a este lacnejsie.dakujem za nazor
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Štv Jún 11, 2009 2:34 pm

ahoj ja som tiez predala jednej pani nohavice,a pytala si miery..mozno si niektore z vas pametaju na to ked som vas prosila o radu ze???ale na koniec sama uznala ze je to jej chyba ze si mala lepsie premerat brusko :wink: ale urcite nevracaj korunky tvoja chyba to nieje,mala si pytat miery :!: :!: :!: :!:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od 11zdenka11 » Štv Jún 11, 2009 3:11 pm

dakujem micajda uz som jej aj napisla.pekne den vam prajem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od micajda » Štv Jún 11, 2009 3:37 pm

nemas za co ved to naozaj nebola tvoja chyba :wink: aj tebe pekny dnik pa
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: poradte

od juliana16 » Štv Jún 11, 2009 11:04 pm

11zdenka11 píše:dobry den potrebovala by som poradit jednej pani som predala bundu nepytala si ani miery a chce mi ju vratit.mam ju zobrat spet?neviem co mam robit.ani nepytala jednoducho miery nic.dakujem za odpovede pekny den prajem

dobry vecer,
to ze si nepytala rozmery je jej chyba,pokial nieje chyba na tovare,tak by som to asi nevzala.Ked nieco kupujem a niesom si ista ci sa vojdem ,tak je najmenej poziadat rozmery si myslim :lol:
mozno by som jej vzala spat tovar,keby to vedela nejak odvovodnit,ale postovne by musela uhradit ona :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od bublinkam » Pia Jún 12, 2009 12:23 am

Tiež by som nevrátila peniaze...
No mne sa teraz stalo,že som predala pani crosky-úplne nové a zrazu sa mi ocitli doma aj s papierikom,že jej nejako čudne smrdia... :shock: .
Nepáči sa mi,že mi to poslala naspäť bez akéhokoľvek upozornenia.Išla naistotu-poslala to,napísala č.ú. a ja mám vrátiť €.
Ešte stále uvažujem nad tým,že jej ich nevrátim.:( .
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od alex » Pia Jún 12, 2009 9:59 am

bublinkam píše:Tiež by som nevrátila peniaze...
No mne sa teraz stalo,že som predala pani crosky-úplne nové a zrazu sa mi ocitli doma aj s papierikom,že jej nejako čudne smrdia... :shock: .
Nepáči sa mi,že mi to poslala naspäť bez akéhokoľvek upozornenia.Išla naistotu-poslala to,napísala č.ú. a ja mám vrátiť €.

A tak, keď ich už máš doma, pošli jej peniaze späť, načo sa naťahovať...ale samozrejme bez poštovného
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Ljublju » Pia Jún 12, 2009 10:28 am

bublinkam píše:Tiež by som nevrátila peniaze...

:shock: :shock: :shock:

ja som tiez posielala gate,nesadli,a pani ich dala susedke

to je skoro to iste,ako ked si v obchode nieco kupite bez vyskusania....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť