Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Poškodený tovar

Poškodený tovar

od misicka2207 » Uto Mar 01, 2011 8:53 pm

kupila som si mobil nie na tejto stranke ale pytam sa tu kedze viete poradid,,.. dotycny mladenec mi povedal ze mobil ma skrabance z bezneho pouzivania vobec nie velke ,,,,dala som zan 60€ prisla mi dobierka ale telefon nebol poisteny nic,,, tak som si ho vybalila mal velmi velke skrabance aj odrete ako ked vam padne to by som trosku zniesla vsak nestoji vela novy kryt,,, ale ked som si ho zapla tak mi napisalo ze nema ziadnu siet,, tak som mladeho kontaktovala ze som mu ho poslala spät ze mi nejde bola som sa a v oprave spytat a tam mi povedali ze oprava by stala 30-50€,, ten chalan mi odpisal ze je student ze toto sa nerobi a ze ten telefon spät neprebere potom ma obvinil ze som ho pokazila ja,, napisala som mu ze podam trestne oznamenie,,, robi si z toho srandu,, ked podam oznamenie zoberu mi to,?, a kolko budem cakat pripadne co sa deje dalej,, prosiim poradte
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Mar 01, 2011 10:37 pm

hmm..to je prúser,ak ste to kúpili niekde od mladého chalana,ktorému je všetko fuk :cry: skúste s ním viac mailovať,nejak to obkecať,že máte malé deti,málo penazí atd...kludne aj prihodte-niekedy to pomôže :wink: ak to nie je totálny podvodník,možno vráti peniaze...aký to je telefon??
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od misicka2207 » Uto Mar 01, 2011 10:41 pm

Lg k 501.. akurat mi napisal,, ze ho prebral lebo sa mu jeho pokazil aleneviem akosi mu neverim napisala som mu ze ci ma nahodou nevodi za nos a on na to ze ano .... vodiiim vas.... toto mi napisal,,,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Janka81 » Uto Mar 01, 2011 11:33 pm

misicka2207 píše:Lg k 501.. akurat mi napisal,, ze ho prebral lebo sa mu jeho pokazil aleneviem akosi mu neverim napisala som mu ze ci ma nahodou nevodi za nos a on na to ze ano .... vodiiim vas.... toto mi napisal,,,

Puberťák :roll: :cry: tak ťažko zistiť,či vraví pravdu,alebo mu prepína :?: :wink: kolko môže mať rokov??keby bol fest mladý a viete meno,možno by sa dali zistiť rodičia-možno sú slušní a pomohli by Vám...ja by som môjho syna pretrhla,keby takto ľudí zavádzal :evil:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lindda » Str Mar 02, 2011 1:04 am

Mate meno? A mail?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od dadusha » Str Mar 02, 2011 10:14 am

mne sa tiez stalo nieco podobne.kupila som si mobil z netu,pouzivany LG KC910 a tiez mi nechcelo najst signal,vzdy mi len pisalo ze hlada signal a nic.ten pan mi aj pisal co by som mala s nim zrobit alebo ze mu mozem mobil poslat a on to opravi a posle mi ho,ale nechcela som zbytocne platit dalsie postovne,dala som mobil manzelovi on tam nainstaloval nieco a hned to islo bez problemov,takze mozno aj vam by to pomohlo.. skuste aj vy niec pozistovat na nete co s tym ak nejde signal,dajte mobil manzelovi nech to skusi opravit,predsa len,chlapi sa do toho viac rozumeju ako zeny :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

moja skusenost

od zuzka18 » Str Mar 02, 2011 5:41 pm

ahojte baby,mozno by som povedala moju skusenost... este davnejsie som si kupila cez inzerat tel.na dobierku, ked som dobierku na poste otvorila, bol tam kus dreva, miesto mobilu, bola som na policii, spisali so mnou zapisnicu, este ma aj vysmiali, ze ci to neni zlaté drevo, volali na postu, tam im povedali, ze oni nic nevideli, ze som bola chrbtom otocena, takze....policajti to vyriesili tak, ze raz mu zavolali, nedvihal, tak sa nato vysrali, ani neboli u nho doma...nic s tym nespravite...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Str Mar 02, 2011 7:59 pm

no, dosť blbý nápad, kupovať takto telefón ... može to byť aj decko a telefon kradnutý, alebo ho niekde našiel, ked je poobíjaný

skús podať trestné oznámenie
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od misicka2207 » Štv Mar 03, 2011 1:32 pm

sandras píše:no, dosť blbý nápad, kupovať takto telefón ... može to byť aj decko a telefon kradnutý, alebo ho niekde našiel, ked je poobíjaný

skús podať trestné oznámenie

chcela som skusit si takto kupit telefon lebo aj sestra si kupila uplne novy a za super cenu a ma nan aj zaruku,,, uz som aj fotak kupovala takto za super cenu a teraz sa mi pokazila nabijacka a ta mamicka mi poslala novu,,, tak som si myslela ze sa to nemoze stat a mlady chlapec predaval dva telefony podobne tak preto som si ho kupila neveda som ze je taky mladi mal asi 17-18 rokov,, aj mi pisal ze jeho otec je policajt a ze nevie ci mi zoberu trestne oznamenie a taketo veci.. ale som mu odpisala ze zatoze je jeho otec policajt nebude okradat druhych a ze posielam trestne oznamenie vo stvrtok alebo piatok dnes mi prisli peniazky tak som rada,,,
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od sandras » Štv Mar 03, 2011 7:37 pm

oznámenie zobrať MUSIA, len do určitej sumy to je riešené len ako priestupok a až od určitej sumy je to trestný čin

inak, pozor na lacne telefony (ale aj navigácie a podobne male elektro-vecičky), môžu to byť takzvané klony ... teda lacne čínske napodobeniny, faky
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť