Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - pošta-doklad?neviete niekto poradiť?

od Janka81 » Str Apr 07, 2010 9:39 pm

allora píše:jednu vec nepochopím ked mi nietko píše že napr..
dcera ma pokazeny net píšem za nu ja mama....
tak to je pre man nepochopitelne...to už rovno napíšem radšej pravdu že som sa na niekoho vykašlala a neposlala a nie vyhovaračky že mama..otras

a to kto Ti písal za dcéru :?: :roll: :roll: :roll: To mi niečo pripomína :roll: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: pošta-doklad?neviete niekto poradiť?

od askinko » Pia Apr 09, 2010 1:02 pm

allora píše:prosímm vas neviete mi niekto poradiť ked posielam list 1 triedou dostanem nejaku potvrdenku?
Posielala som totiž na výmenu nejake veci len obyčajne nie doporučene a veci neprišli ,,dokonca ani mne niektore obalky neprišli,,som bezradna,,veci som poslala a tak nechapem kde su....
da sa to nejako vystopovat?,asi nie že ked to nebolo doporučene ach jaj človek sa snaží ušetriť a nič z toho... :( :(
neviem ako by ma taketo posielanie vyšlo lacnejšie a aby sa mi veci nestratili..

Mne sa raz stalo, že som posielala obyčajne 1. triedou, mamička mi vypisovala, že tovar nedostala, reklamácia nebola možná lebo doklad som nemala, tak som jej nakoniec, ja blbá uverila a vrátila peniaze. Blbá preto lebo o nejaký čas moju "stratenú" bundu mala na predaj ona. Odvtedy posielam len doporučene. Toť moja skúsenosť.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od askinko » Pia Apr 09, 2010 1:12 pm

allora píše:jednu vec nepochopím ked mi nietko píše že napr..
dcera ma pokazeny net píšem za nu ja mama....
tak to je pre man nepochopitelne...to už rovno napíšem radšej pravdu že som sa na niekoho vykašlala a neposlala a nie vyhovaračky že mama..otras

No neviem, my s dcérou tak fungujeme bežne, ja doma net nemám, ja iba z práce, ona naopak, tak niekedy vybavujeme jedna za druhú a tiež napíšeme, že ja som mama alebo ja som dcéra...
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: pošta-doklad?neviete niekto poradiť?

od Janka81 » Pia Apr 09, 2010 6:50 pm

askinko píše:
allora píše:prosímm vas neviete mi niekto poradiť ked posielam list 1 triedou dostanem nejaku potvrdenku?
Posielala som totiž na výmenu nejake veci len obyčajne nie doporučene a veci neprišli ,,dokonca ani mne niektore obalky neprišli,,som bezradna,,veci som poslala a tak nechapem kde su....
da sa to nejako vystopovat?,asi nie že ked to nebolo doporučene ach jaj človek sa snaží ušetriť a nič z toho... :( :(
neviem ako by ma taketo posielanie vyšlo lacnejšie a aby sa mi veci nestratili..

Mne sa raz stalo, že som posielala obyčajne 1. triedou, mamička mi vypisovala, že tovar nedostala, reklamácia nebola možná lebo doklad som nemala, tak som jej nakoniec, ja blbá uverila a vrátila peniaze. Blbá preto lebo o nejaký čas moju "stratenú" bundu mala na predaj ona. Odvtedy posielam len doporučene. Toť moja skúsenosť.[/quote

Ja posielam obyčajne,ale si žiadam poslať len vtedy,ak človeka "poznám" alebo sa aspon javí ako seriozny :wink: Zatiaľ sa mi darí :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Predchádzajúci

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť