Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Pošta

Pošta

od MonyMode » Str Máj 29, 2013 2:48 pm

prosím o radu, podávala som včera cez elektronický systém dve zásielky, vygenerovalo mi to čislo s ktorým som dnes ráno cez po 9 šla na poštu, podala som to doporučene, pani mi povedala že do 2-3 hodín dostanem e-mail aj s podacim číslom, no ja ho stále nemám. Začínam už panikáriť, pretože pri oboch balíkoch sa jednalo o dosť vysoké sumy a teraz vlastne nemám dôkaz, že som ich poslala. Stalo sa vám, že by vám posielali e-mail s číslom podacieho dlhšie ako tých 5hodín? ak zasielka nepríde mám možnosť podať reklamáciu aj keď nemám číslo podacieho? ďakujem za odpoveď
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od vivien166 » Pia Máj 31, 2013 8:30 pm

ahoj ten mail ti pride len ked pošta uzavrie celkovy den, takže ak maju otvorene do 4 po obede tak len potom ti to pride po uzavierke, snad to je už v poriadku Ingrid
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od adel2006 » Str Jún 05, 2013 5:38 pm

ahoj, mail určite príde ja som z touto službou maximálne spokojná :D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od lumah1 » Uto Jún 25, 2013 1:47 pm

Ano, až keď dotyčná pani , ktorá preberala balíky skončí službu.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť