Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Nakupovanie – obchody, reklamácie - Predaj neoriginalov ???

Predaj neoriginalov ???

od gonica » Uto Okt 14, 2008 9:38 pm

Dobry den. Chcem sa opytat ako moze niekto predavat neorginaly.Viete o tom,ze je to trestne?
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Okt 15, 2008 11:29 am

Mne osobne to neprekaza ak niekto predava neoriginalne veci.Vadi mi to jedine vtedy,ak neoriginal predavaju ako original a neupozornia na to.Tak vtedy je to naozaj nefer a trestuhodne... :(
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Re: Predaj neoriginalov ???

od alex » Str Okt 15, 2008 11:38 am

gonica píše:Dobry den. Chcem sa opytat ako moze niekto predavat neorginaly.Viete o tom,ze je to trestne?

Mne to tiež neprekáža, pokiaľ má ten fake "normálnu cenu" a nepredávajú ho ako originál..... a nad týmto by som sa nepozastavovala, pretože všade v obchodoch sú napodobeniny a viem, že aj v značkových (nie vo všetkých) miešajú originály s fake
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Okt 15, 2008 11:42 am

Ano,bohuzial,ALEX ma pravdu.Nie raz sa mi stalo ze som si vec kupila s tym,ze original.A ked mi to prislo,skoro som skolabovala... :cry: :cry: :cry:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Okt 15, 2008 1:05 pm

Ano, ak upozornia ze ta vec nieje original tak OK. Uz aj stakouto vecou som sa tu stretla. Ale nie vsetci upozornuju. A to je zavadzanie . Tak Ivetka asi si sa stretla aj s neupozornenim ako pises. Tak aj tak ti to neprekaza ? Ked napisem ze je to ADIDAS tak nech to aj je. Uz len pouzitie tej znacky na tovar nezodpovedajuci je trestne. nie kazdy rozozna na prvu ranu ze to nieje original. A doma ho moze potom klepnut . Mne osobne to prekaza, lebo sa popozerajte na tie ceny neoriginalov. Je to .......
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Okt 15, 2008 1:16 pm

GONICA,prekaza mi to vtedy KED NA NEORIGINAL NEUPOZORNIA,a predavaju to ako original...Ale myslim ze som to napisala dost jasne aj v prvom prispevku,ci nie??? :wink:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Str Okt 15, 2008 2:25 pm

Ivetka, asi som ta urazila a to mi je luto, lebo vobec sme sa nepochopili alebo ja som to tak skor napisala .Nehnevaj sa. Viem čo si pisala v prvom prispevku a aj v druhom . Abi bolo jasne ja sa pozastavujem hlavne nad tou drzostou ludi, ktori na to neupozornia :!: :!: :!: A pytaju za tovar velke peniaze, ze aj ten original je lacnejsi. A ja som taka ze neschvalujem predaj neoriginalov. ja si za kvalitu radsej zaplatim a je to kvalita. :idea: :idea:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ivetka1980 » Str Okt 15, 2008 2:37 pm

GONICA,urazila si ma na smrt :lol: :lol: :lol: .Ale nie,no co si... :wink: .Mas urcite pravdu,ze niektore neoriginal veci su tu max.predrazene.Ale to uz je na svedomi kazdej z nas... :roll:
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Drobuliatko » Str Okt 15, 2008 6:59 pm

Tiež sa mi nepáči,ak niekto predáva veci ako originál a pritom to má od originálu daleko.Sama som si kupila 1 tepláky za dosť vysokú cenu,aj som si ich odskúšala,vtedy boli super,pekne sedeli,a len čo som ich raz oprala sú totálne rozťahané,tak sa natiahli,že si po nich šliapem,vidno vytlačené kolená a o tom ako sa roztiahol pás ani nehovorím. Potom som si kupila "neznačkové" tepláky za ovela oveľa oveľa nižšiu cenu a sú doteraz super,perfektne sedia,nie sú rozťahané a nič im nie je.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od rastik » Štv Okt 16, 2008 1:15 pm

Ja mam tiez jedny take teplaky, ale uz som si povedala, ze nie vsetko drahe je dobre a aj tak ma doma nik nevidi.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Okt 16, 2008 2:12 pm

Mne vobec neslo touto diskusiou o to či mate original veci alebo nie. Poukazujem na ludí, ktorí zavádzaju a predávaju neoriginálne veci pod originál značkami.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Drobuliatko » Štv Okt 16, 2008 4:21 pm

chcela som tým len povedať,že tie tepláky som kupovala ako originál ale to má od originálu daleko.
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od gonica » Štv Okt 16, 2008 9:58 pm

Drobuliatko píše:chcela som tým len povedať,že tie tepláky som kupovala ako originál ale to má od originálu daleko.

to by som ich obuchala o hlavu tomu kto ti ich predaj. to mna by asi tresklo o zem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od Drobuliatko » Pia Okt 17, 2008 7:42 am

No tá osoba u mna skončila a myslím,že u viacerých ktorí na to prišli,pretože zarabáť na takmer rodine,to sa nerobí....
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od ALBOSS » Pia Okt 17, 2008 8:02 am

Drobuliatko píše:No tá osoba u mna skončila a myslím,že u viacerých ktorí na to prišli,pretože zarabáť na takmer rodine,to sa nerobí....

baby je to nefer,ak niekto predava vec co nezodpoveda originalite -nech to uvedia--ja do obchodu nakupujem outlet na kila-a kedze je to vo velkych vreciach papier od originality mi nevystavia v anglickych skladoch--ked je to cenovo dostupne-mozem to aj ja predat cenovo dostupne pre vsetkych-ved pozrite do quelle taky kabat puma po zlacnení§stojí 3700sk----a neviem ci je to nieco iné ako nakupujem ja...ale ja svojich nakupujucich upozorním a je uz na kazdom ako sa rozhodne---ked idemem do znackovych ORIGINAL obchodov-miniem nehorazne peniaze-a niekedy to nenasvedcuje ani kvalite a hlavne tej cene-----moje deti maju vela originalov zo sportovych obchodov..ale verte niekedy by som to tym predavajucim hodila na pult po prevom opratí----to je moj nazor--- :D :D :D :D ale treba upozornit ja som ZA TO!!!!
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Ďalší

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť