Nemáte zapnutý JavaScript alebo ho Váš prehliadač nepodporuje. Zapnutý javascript je potrebný na správne fungovanie portálu babybazar.sk.

Ak Váš prehliadač nepodporuje JavaScript použite prosím iný (Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer).

Píšte o čom chcete - Prosim poradte

Prosim poradte

od monikavit » Ned Apr 22, 2012 3:28 pm

Babulky, neviete mi poradit vcera som dala malej zimnu bundu este namocit pred pranim , boli tam slabe fliacky, namocila som to do SA8 od Amway ako vzdy ked mam flakate veci a rano som nasla bundu s dvoma velkymi ciernymi flakmi , neviem z coho to je. Netusim co mi do toho popustalo , bunda je lososovo ruzova ma ciernu podsivku a zips cierny. Ako sa toho teraz zbavit ? Neviete prosim poradit ? :roll: :roll: Dakujem
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

od janielik » Pia Apr 27, 2012 2:58 pm

Do koša? :D
Zrejme presiakla tá podšívka, skús to oprať v nejakom odstraňovači škvŕn alebo odfarbovači ale pochybujem, že to pustí... Asi Ťa nepoteším, ale dnes to farbia takým svinstvom, že keď Ti to raz zapustí, ťažko to je dať preč. Alebo sa skús opýtať v čistiarni, možno by Ti predali niečo s čím by to išlo dolu. Alebo si vygoogli Ako odstrániť škvrnu a to Ti vyhľadá profesionálne aj domáce rady. Viac Ti asi neporadím, ale snaha bola :)
Obrázok užívateľa
Moje inzeráty

Vymazať všetky cookies fóra
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť